Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Lunda Stockholm

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Lunda. Vi vet att det kan kännas jobbigt att tänka på och att anordna en begravning mitt i en tid av stor sorg. Därför har vi gjort det möjligt för dig att i lugn och ro titta på de alternativ som finns i din trygga hemmiljö, utan tidspress. Vi vill underlätta för dig genom att hjälpa dig med allt det praktiska och arrangera en vacker och minnesvärd begravning.

Vi ordnar alla typer av begravningar såsom enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt annan religion. Förutom att vi står till tjänst med planering och allt det praktiska kring en begravning kan vi även hjälpa dig med bouppteckning och annan juridik som kan uppstå i samband med att någon avlider. Vi kan ta hand om allt eller precis så mycket du själv vill, allt efter dina önskemål.

Fenix begravningsbyrå i Lunda Stockholm

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är mycket att tänka på kring en begravning. När man är osäker och när allt känns tungt kan det vara skönt att låta andra ta hand om saker och ting som känns svårt. Hos oss på Fenix begravning i Lunda får du alltid gratis rådgivning av en personlig rådgivare som vägleder dig genom hela processen. Du kan även i lugn och ro använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida och se alla alternativ vi har att erbjuda i varje steg. Vill du, gör vi även hembesök om det känns tryggare att diskutera personligen i din hemmiljö. Du är även välkommen att boka en tid med oss på vårt kontor under kontorstid.

När allt är klart med din beställning så går vi tillsammans igenom hela beställningen steg för steg så att allt blir rätt. Vi skickar sedan en offert för godkännande, inget är bindande förrän du har skrivit på offerten.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Lunda

Att arrangera en begravning i Lunda behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Dina önskemål är viktiga för oss och vi vill gärna skapa oss en bild av hur du har tänkt dig ceremonin. Därför lägger vi stor vikt i att lyssna av, så att allt stämmer med vad du har för tankar kring ceremonin. Ofta vill man skapa en känsla av vem den avlidne var för att kunna få en personlig prägel som stämmer och känns rätt.

Det finns inte två begravningar som är lika, då en begravningsceremoni är väldig personlig. En begravning är en viktig stund i sorgearbetet och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt. Alla vill ta avsked på olika sätt och ingen behöver känna att något val är fel, för i det här sammanhanget finns det inget som är rätt eller fel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Lunda behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Lunda

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning