Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Lunda Stockholm

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Lunda. Vi vet att det kan kännas jobbigt att tänka på och att anordna en begravning mitt i en tid av stor sorg. Därför har vi gjort det möjligt för dig att i lugn och ro titta på de alternativ som finns i din trygga hemmiljö, utan tidspress. Vi vill underlätta för dig genom att hjälpa dig med allt det praktiska och arrangera en vacker och minnesvärd begravning.

Vi ordnar alla typer av begravningar såsom enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt annan religion. Förutom att vi står till tjänst med planering och allt det praktiska kring en begravning kan vi även hjälpa dig med bouppteckning och annan juridik som kan uppstå i samband med att någon avlider. Vi kan ta hand om allt eller precis så mycket du själv vill, allt efter dina önskemål.

Fenix begravningsbyrå i Lunda Stockholm

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är mycket att tänka på kring en begravning. När man är osäker och när allt känns tungt kan det vara skönt att låta andra ta hand om saker och ting som känns svårt. Hos oss på Fenix begravning i Lunda får du alltid gratis rådgivning av en personlig rådgivare som vägleder dig genom hela processen. Du kan även i lugn och ro använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida och se alla alternativ vi har att erbjuda i varje steg. Vill du, gör vi även hembesök om det känns tryggare att diskutera personligen i din hemmiljö. Du är även välkommen att boka en tid med oss på vårt kontor under kontorstid.

När allt är klart med din beställning så går vi tillsammans igenom hela beställningen steg för steg så att allt blir rätt. Vi skickar sedan en offert för godkännande, inget är bindande förrän du har skrivit på offerten.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Lunda

Att arrangera en begravning i Lunda behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

Dina önskemål är viktiga för oss och vi vill gärna skapa oss en bild av hur du har tänkt dig ceremonin. Därför lägger vi stor vikt i att lyssna av, så att allt stämmer med vad du har för tankar kring ceremonin. Ofta vill man skapa en känsla av vem den avlidne var för att kunna få en personlig prägel som stämmer och känns rätt.

Det finns inte två begravningar som är lika, då en begravningsceremoni är väldig personlig. En begravning är en viktig stund i sorgearbetet och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt. Alla vill ta avsked på olika sätt och ingen behöver känna att något val är fel, för i det här sammanhanget finns det inget som är rätt eller fel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Lunda behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Lunda

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning