Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vi är verksamma över hela landet

Vi som hjälper dig i Flaten
Charlotte Runius
Charlotte Ceder
Alexandra Scheider
Tornslingan 7, Stockholm Flaten

Klicka här för att beställa minnesgåva

Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 413 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Flaten, Stockholm

Välkommen till Fenix begravning i Flaten. Vi är en modern begravningsbyrå som grundades för att vi anser att det måste gå att arrangera en vacker begravning på de anhörigas villkor, utan stress och onödiga kostnader.

Hos oss möts du av omtanke och kan känna dig trygg i att få gratis rådgivning av en personlig rådgivare, som hjälper dig genom alla steg i begravnings förberedelserna. Du avgör själv hur mycket du klarar att sköta på egen hand, så hjälper vi dig med allt annat. Vi kan också ta hand om det juridiska som uppstår, vid sidan om alla de praktiska detaljerna.

Vi arrangerar alla typer av begravningar – kyrkliga enligt Svenska Kyrkans ordning, andra religioners traditioner och borgerliga begravningar. Känner du att du vill vänta ett tag med själva ceremonin så hjälper vi självklart till ändå, med t.ex. transporter och gravsättning. Vår representant kan dessutom närvara vid ceremonin för att säkerställa att allt fungerar smidigt.

Fenix begravningsbyrå i Flaten, Stockholm

Fenix begravningsbyrå

Planera begravningen

Planera begravningen på det sätt som känns naturligast och enklast för dig. Du kan sköta hela planeringen per telefon tillsammans med din rådgivare, eller med vårt planeringsverktyg här på vår webbplats – eller en kombination av de båda. Du kan också besöka oss på vårt kontor på Linnégatan. Till sist gör vi gärna ett hembesök om du hellre föredrar det.

Planeringen underlättas betydligt om det finns en sista vilja nedskriven. I annat fall kan det vara bra att ni i familjen pratar igenom alternativen innan ni börjar planeringen. Ska det vara en kyrklig eller borgerlig ceremoni? Jordbegravning eller kremering och gravsättning i urna, alternativt sprida askan?

Det går naturligtvis också att boka ett möte på ett av våra lokala kontor. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Flaten

Att arrangera en begravning i Flaten behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Särskilda önskemål

Ibland får vi ”udda” önskemål i samband med planeringen av ceremonin. Men det är enbart positivt, då det alltid handlar om att de anhöriga vill göra begravningsceremonin så personlig som möjligt. Ofta lägger familjen föremål, som betytt mycket för den avlidne, på eller vid sidan om kistan – en fiol till musikern, staffli och penslar till konstnären. En familj anlade en liten sandstrand runt kistan.

Det finns många sätt att knyta an till vem den döde var i livet. Val av musik och blomsterarrangemang är andra exempel. Så var inte rädd för att komma med egna idéer.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Flaten behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Flaten

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning