Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Flaten, Stockholm

Välkommen till Fenix begravning i Flaten. Vi är en modern begravningsbyrå som grundades för att vi anser att det måste gå att arrangera en vacker begravning på de anhörigas villkor, utan stress och onödiga kostnader.

Hos oss möts du av omtanke och kan känna dig trygg i att få gratis rådgivning av en personlig rådgivare, som hjälper dig genom alla steg i begravnings förberedelserna. Du avgör själv hur mycket du klarar att sköta på egen hand, så hjälper vi dig med allt annat. Vi kan också ta hand om det juridiska som uppstår, vid sidan om alla de praktiska detaljerna.

Vi arrangerar alla typer av begravningar – kyrkliga enligt Svenska Kyrkans ordning, andra religioners traditioner och borgerliga begravningar. Känner du att du vill vänta ett tag med själva ceremonin så hjälper vi självklart till ändå, med t.ex. transporter och gravsättning. Vår representant kan dessutom närvara vid ceremonin för att säkerställa att allt fungerar smidigt.

Fenix begravningsbyrå i Flaten, Stockholm

Fenix begravningsbyrå

Planera begravningen

Planera begravningen på det sätt som känns naturligast och enklast för dig. Du kan sköta hela planeringen per telefon tillsammans med din rådgivare, eller med vårt planeringsverktyg här på vår webbplats – eller en kombination av de båda. Du kan också besöka oss på vårt kontor på Linnégatan. Till sist gör vi gärna ett hembesök om du hellre föredrar det.

Planeringen underlättas betydligt om det finns en sista vilja nedskriven. I annat fall kan det vara bra att ni i familjen pratar igenom alternativen innan ni börjar planeringen. Ska det vara en kyrklig eller borgerlig ceremoni? Jordbegravning eller kremering och gravsättning i urna, alternativt sprida askan?

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Flaten

Att arrangera en begravning i Flaten behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

Ibland får vi ”udda” önskemål i samband med planeringen av ceremonin. Men det är enbart positivt, då det alltid handlar om att de anhöriga vill göra begravningsceremonin så personlig som möjligt. Ofta lägger familjen föremål, som betytt mycket för den avlidne, på eller vid sidan om kistan – en fiol till musikern, staffli och penslar till konstnären. En familj anlade en liten sandstrand runt kistan.

Det finns många sätt att knyta an till vem den döde var i livet. Val av musik och blomsterarrangemang är andra exempel. Så var inte rädd för att komma med egna idéer.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Flaten behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Flaten

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning