Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Orust

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Orust.

När man mister en nära anhörig är det alltid en chockartad och tung upplevelse. Oftast känns allt så overkligt att det är svårt att fatta att det har hänt. Vi vet också att det kan kännas övermäktigt att anordna en begravning mitt i en tid av stor sorg. Därför har vi gjort det möjligt för dig att i lugn och ro titta på de alternativ som finns i din trygga hemmiljö, utan tidspress.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Orust hjälper dig att arrangera en vacker och finstämd begravning enligt dina önskemål. Vårt uppdrag är ta hand om det du inte orkar med eller så mycket som du vill ha hjälp med. Vi anordnar alla typer av begravningsceremonier så som enligt Svenska kyrkans ordning, borgliga begravningar eller enligt andra religioners traditioner. Förutom att vi står till tjänst med allt det praktiska kring en begravning kan även hjälpa dig med bouppteckning och annan juridik som uppstår i samband med att någon avlider.

Fenix Begravningsbyrå i Orust

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning på Orust

Det är mycket att tänka på kring en begravning och när allt känns tungt kan det vara skönt att låta någon ta hand om saker och ting som känns svårt. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Orust får du alltid gratis rådgivning av en personlig rådgivare kring alla frågor som uppstår när du bokar via telefon. Man kan även använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida, där alla alternativ vi har att erbjuda finns i varje steg.

Om det känns tryggare att diskutera och planera personligen med oss i din hemmiljö där allt känns tryggt, gör vi även hembesök. Du kan också boka en tid med oss i vår möteslokal på Strandvägen12 A i Stenungssund om du har möjlighet att ta dig dit. När vi får in din beställning så går igenom hela beställningen tillsammans steg för steg så att allt blir rätt via telefon.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Orust

Att ordna en begravning i Orust behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Alla begravningar ser olika ut då en begravning är en mycket personlig akt där alla vill ha det olika. Personliga önskemål kan vara att den avlidne hade någon speciell önskning för sin egen begravning. Det är något man alltid tar hänsyn till och även dina önskemål är viktiga för oss, därför lägger vi stor vikt i att lyssna av så att allt stämmer med hur du har tänkt dig.

Det finns oändligt många sätt att hedra den avlidne på och ett sätt är att låta någon sjunga låtar från den avlidnes favoritartist eller spela upp dom i högtalaren under ceremonin. Fenix Begravningsbyrå Orust kan hjälpa till att designa och beställa personliga inbjudningskort och ceremoniprogram och dekorera kistan med blommor personliga föremål. Man kan ordna en gästbok där alla kan skriva en sista hälsning till den avlidne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Orust behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Orust

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning