Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Kungsbacka

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Kungsbacka.

Vi tvingas alla att ta farväl till någon som står oss nära, flera gånger i livet. Mitt i sorgen är det ändå mycket som måste ordnas med och för många är den en uppgift som är svår att ta sig an. Därför kan du med förtroende vända dig till oss på Fenix Begravningsbyrå Kungsbacka för stöd och hjälp.

Fenix är en modern begravningsbyrå som kan hjälpa till att planera och genomföra ett vacker och personligt avsked när en närstående lämnat oss. Du som bor i Kungsbacka kan boka ett personligt möte med oss på Gymnasiegatan 16.

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Kungsbacka får du hjälp med allt det du själv upplever som övermäktigt. Vi finns vid din sida redan från början, från planering till genomförande, och om du så önskar kan vi även ta hand om allt det juridiska som uppstår när någon går bort.

Fenix Begravningsbyrå i Kungsbacka

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Kungsbacka

Vi ser som vår främsta uppgift att ge råd och tips inför ceremonin, och att ta hand om allt det du själv inte orkar eller vill ta itu med. Från början till slut har du en personlig rådgivare vid din sida. Med dennes kunniga och lyhörda hjälp kan även en sorgens stund bli till något vackert.

Planeringen kan ske helt och hållet via telefon, men du kan också boka ett personligt möte här hos Fenix Begravningsbyrå Kungsbacka, antingen hos vårt ombud eller via ett hembesök. Du kan även använda vårt planeringsverktyg på vår hemsida och sitta i lugn och tillsammans med dina närmaste.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Kungsbacka

Att arrangera en begravning i Kungsbacka behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Som anhörig vill man gärna göra ceremonin till något unikt, något som knyter an till den avlidnes personlighet. Om du har speciella önskemål kring begravningen, berätta för oss! Hur kan vi som begravningsbyrå göra begravningsceremonin unik och genomsyrad av respekt för den avlidne? Här finns inga rätt eller fel, så länge man visar respekt för den som gått bort.

Det kan vara enkla saker, som att dekorera eller måla kistan på ett visst sätt. Eller fullständigt unikt, som mannen som ville bli begravd i samma gamla kökssoffa han en gång föddes i.

Du är välkommen att kontakta oss på Fenix Begravningsbyrå Kungsbacka med egna förslag på hur man kan göra ceremonin personlig.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Kungsbacka behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Kungsbacka

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning