Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Majorna - Göteborg

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Majorna - Göteborg. Vi är en nytänkande och modern begravningsbyrå, där du får hjälp med att planera och boka en vacker och personlig begravning på flera olika sätt.

Vårt jobb är att vara ett stöd till dig som ska planera en fin och personlig begravning i Majorna eller någonstans i Göteborg. Vi samarbetar med alla trossamfund och arrangerar ceremonier enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga ceremonier eller enligt en annan religion.

Fenix begravningsbyrå i Majorna - Göteborg

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Hos oss på Fenix begravning i Majorna - Göteborg får du en personlig rådgivare kostnadsfritt som vägleder dig genom hela processen. På vår hemsida kan du tillsammans med familjen se alla alternativ i vårt planeringsverktyg i lugn och ro utan tidspress. Många uppskattar att sköta planeringen hemma för att man slipper uttrycka sin sorg inför människor man inte känner. Vill du träffa oss personligen kommer vi gärna och gör ett hembesök.

Det kan vara skönt och tryggt att vända sig till någon som vet vad som ska göras i en stund när allt känns svårt och tungt. Att anlita en begravningsbyrå för att planera en ceremoni är inte nödvändigt om man vill sköta allt själv. Men om du ändå gör det hjälper vi dig med så mycket eller så lite du själv vill. Det finns inga måsten hos oss.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Majorna

Att ordna en begravning i Majorna behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

För att begravningen ska bli så personlig som möjligt och att man får fram känslan av den avlidne under ceremonin behöver vi din hjälp. Det är ni anhöriga som vet bäst, eftersom ni kände honom eller henne i livet. Ni kanske vill ha en favoritsång framförd av en sångare? Det spelar ingen roll hur idéerna ser ut, vi gör alltid vårt bästa för att uppfylla önskemålen så länge det är respektfull.

Det finns oändligt många sätt att hedra den avlidne på. En del vill ha en påkostad begravning där alla ska vara med som den avlidne kände och andra familjer vill ha en stillsam minnesstund där endast den närmaste familjen samlas. Det finns ingenting som säger att det ska vara på ena eller det andra sättet. Det som känns rätt för dig är rätt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Majorna behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Majorna

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning