Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Botkyrka

Varmt välkommen till Fenix begravning, en modern begravningsbyrå i Botkyrka. Något av det svåraste man kan vara med om i livet är att mista någon man håller av. Vi vill hjälpa dig att anordna en begravning som genomsyras av den kärlek och de fina minnen som ni har delat. Vi vill också finnas till hands för dig och ta hand om det som känns svårt, så att det blir så skonsamt och okomplicerat som möjligt.

Vi arrangerar alla typer av begravningar som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till. Hos oss får du en personlig rådgivare som hjälper dig med allt från bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Vi kan även ta hand om allt det juridiska och det administrativa om du så önskar.

Fenix begravningsbyrå i Botkyrka

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det finns flera sätt att planera en begravning och allt efter önskemål.

  • Det är kostnadsfritt att planera allt tillsammans med en av våra personliga rådgivare per telefon, där du får råd och tips steg för steg.
  • Ett annat bekvämt sätt är att använda vårt planeringsverktyg på vår hemsida. Där finns allt upplagt med alternativ så att du och din familj kan i lugn och ro titta och diskutera alltsammans innan ni bestämmer er.
  • Känns det bättre att planera med en representant som går igenom allt, då kan vi göra ett hembesök.

När vi har fått in din beställning, kontaktar vi dig efter någon dag och går igenom hela beställningen tillsammans steg för steg så att allt blir rätt. Du får sedan en offert för godkännande, inget är bindande förrän du har skrivit under offerten.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Botkyrka

Att arrangera en begravning i Botkyrka behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

Begravningsceremonier kan se väldigt olika ut, eftersom de är så personliga och att alla har olika önskemål. Fundera på om den avlidne hade några uttalade önskemål om sin begravning, då är det bra om det kan ligga till grund när man planerar. Vi lägger stor vikt i att det ska kännas rätt och att det blir så personligt, stämningsfullt och vackert som möjligt.

En del familjer väljer att samla den närmaste släkten och vännerna i all enkelhet för att ta farväl. Andra familjer tillåter alla som vill ta farväl att få komma och delta. Alla gör vi olika när vi tar avsked och i dessa sammanhang finns det inget rätt eller fel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Botkyrka behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Botkyrka

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning