Rest In Space

Rest In Space

Klicka nedan för att sätta ditt betyg
4.3/5.0 på 28 betyg

Den fängslande rymden

Så länge människan har funnits har vi betraktat rymden som något magiskt och mystiskt. Och alla har vi väl någon gång fantiserat om att resa ut i rymden.

Askspridning på hög nivå

Rest in Space image1Rest in Space för oss ett steg närmare till att uppfylla dessa drömmar, och på Fenix hoppas man kunna lansera ett färdigt koncept för rymdbegravningar under 2018. I dagsläget pågår diskussioner med potentiella leverantörer och den exakta tekniska lösningen är ännu ej fastställd.

Askan sprids på 150 km:s höjd

“Det finns något romantiskt med idéen att allt på jorden en gång skapades av stjärnstoft och att vi nu med “Rest in Space” symboliskt kan återgå till stjärnstoft.” — SVENSK RYMDFORSKARE

Så fungerar det

1Planera och beställ Kontakta oss för att beställa och planera begravningen enligt “Rest-in-space” 2Kremera och invänta Efter att dödsfallet skett så utförs kremeringen inom 30 dagar. Uppskjutningen av raketen sker inom 12 månader. 3Räkna ned och skjut upp Askan transporteras till uppskjutningen. I vissa fall kan anhöriga få delta vid uppskjutningen. Färden till 150 km höjd tar ca 3 min. Askan sprids och du får din sista viloplats där. Rest in Space image2

Vill du veta mer? Ladda ned vår illustration nedan.

Ladda ned!

Anmäl ditt intresse

Koncept för rymdbegravningar beräknas lanseras under 2018, men redan nu kan du anmäla ditt intresse. Då kommer vi löpande att berätta om vad som sker.

Vill du veta mer om Rest in Space?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Kontakta oss?

Om du är intresserad av en begravning enligt “Rest in Space” så kontaktar du kundtjänst på 020-82 82 82. För pressfrågor vänligen kontakta Charlotte Runius på 0708-28 36 38.

Undrar du något mer?

Se vanliga frågor och svar