Begravningsarkivet

Begravningsarkivet

Klicka nedan för att sätta ditt betyg
4.4/5.0 på 22 betyg

Ett avsked av någon man älskar är mycket personligt. Vad är viktigt för dig när du vandrar vidare i evigheten? Var ska det ske och med vem? Vill du att en speciell musik ska spelas, att din egna paradrätt tillagas (om än inte så god som du skulle gjort den) eller att någon särskild sorts blomma läggs på kistan? Vill du firas av med fyrverkerier eller litet och enkelt? Vill du strös för vinden över havet eller ligga vid barndomshemmet med mamma och pappa? Krångla inte till det med detaljer om värdsliga ting som inte spelar någon roll. Det löser sig. Men berätta för nära och kära vad du faktiskt tycker känns viktigt. Fyll i formuläret nedan, skriv ut och lägg i nattduksbordet. Ge ett exemplar till den eller de som någon gång kommer få ta hand om de näras avsked utav dig.

Några viktiga saker angående begravningsarkivet

Det blir alltmer vanligt att planera begravningen själv, istället för att överlåta det åt de anhöriga. Dels för att begravningen ska utformas så som man själv vill ha det, men kanske framförallt för att underlätta för de närmast anhöriga, som ska ta hand om förberedelserna för begravningsceremonin.

Hon Fenix håller vi med ett arkiv där vi samlar många anhörigas önskemål. Kontakta oss på 020-82 82 82 så hjälper vi dig att kontrollera ifall de avlidne har planerat sin begravning med oss. Vi har öppet alla dagar 08-20.