Yttergrans Kyrkogård

4.6 i snittbetyg (5 st)

Beskrivning

Aktiv:

Ja

Adress:

Okänt

Postnummer:

Okänt

Område:

Habo

Typ:

Okänt

Byggnadsår:

Okänt

Kapacitet:

Okänt

För många anhöriga som ordnar gravsättning i en minneslund, urngrav eller kistgrav i så är Yttergrans Kyrkogård en möjlighet. Yttergrans Kyrkogård tillhör Håbo pastorat som ligger i Håbo kommun.

Omdömen

Omdömen från Google

4.6 i snittbetyg (5 st)
Hagge Bänke, 2018-06-30

"Very tiny and cute little church 😍👌"

Mikael Magnusson, 2019-03-27

"En vacker kyrka belägen ca 3-4 km från Bålsta centrum. Deras minneslund är påkostad, dels med stora ljuslyktor, där man kan ställa in sina gravljus i, samt ställa gravljus direkt på marken. Minneslunden är mycket vacker och det speglar hela kyrkogården. Vackra och välskötta buskar, häckar, välansade och klippta gräsmattor. På vintern, välskottat, därmn tydligt kan vandra längs hela kyrkogården och gravplatsen. Belysningen runt gravplatsen är helt okey.. Parkering finns och även kyrkan finns bredvid gravplatsen. Kyrkobyggnaden är otroligt vacker, samt kyrkklockan med dess stora och stolta torn."

Mattias, 2019-04-13

"Gullig liten kyrka som verkligen är värt ett besök om man har vägarna förbi Bålsta. 👍"

Johan Ohlsson, 2018-12-19

"Sveriges minsta kyrka, ligger i Håbo kommun och Bålsta. En mycket vacker kyrka att se. Kyrkan har många vackra takmålningar som har en hög ålder. Vill verkligen rekommendera att ni tar er tid att besöka denna kyrka det är den värd. Kyrksilvret vart stulet av en av Sveriges mest kända brottslingar själva Lasse-Maja, kanske inte en av kyrkans roligaste historier men iallafall någorlunda."

Jan Angleby, 2019-03-30

"Rofylld. Kyrka med gamla anor"

Karta

Platser i närheten

Yttergrans kapell
Yttergrans kyrka
Kalmar Kyrkogård
Övergrans Kyrkogård