Mälarsjukhuset - Eskilstuna

2.7 i snittbetyg (5 st)

Foto: Claes Gefvenberg

Beskrivning

Aktiv:

Ja

Adress:

Kungsvägen 34

Index:

Okänt

Område:

Eskilstuna

Typ:

Okänt

Byggnadsår:

Okänt

Kapacitet:

Okänt

Bårhus i Södermanland.

Omdömen

Omdömen från Google

2.7 i snittbetyg (5 st)
Therese Gorringe, 2019-05-04

"Har varit inne på både psykakuten och vanliga akuten Psykakuten och psyket i sig är helt värdelösa. Ringde in akut då jag fick komplikationer av mina olika mediciner men trotts det så får jag vänta i 3 timmar och detta har hänt tidigare och inte ens haft uppsikt över mig när jag kommit in med armar droppandes av blod. De kom in till mig i det offentliga väntrummet där de sa -Vad vill du ha hjälp med då? Och där sitter man med uppskurna armar. Kul Det som var ännu roligare var att jag hamnade på den vanliga akuten nu sista gången jag var där. De sa att de inte kunde hjälpa mig där och att jag skulle vara tvungen att gå hela vägen till psykavdelningen. Jag kunde inte ens prata eller gå Hon i receptionen tyckte jag var helt patetisk och var väldigt negativ mot allt och var allt annat än hjälpsam. Hon pratade med sin kollega rakt framför mig om hur jobbig jag var i princip. Vad ska man göra? Sitta och be de fara åt helvete? De skulle nog bett mig gå till psyk om jag hade tagit en överdos, GÅ De ringde in en transportör som tur var och jag fick hjälp men hela deras service fick mig att vilja åka hem igen trotts mitt mående. Helvete asså"

Peter Bäckström, 2019-03-22

"Dålig stämning och mobbningskultur råder på AKM. Det var några år sedan jag arbetade där men har aldrig blivit så dåligt bemött av både kollegor och chefer. Med tanke på vad man får höra av andra kollegor som arbetat extra på AKM så har inget ändrats. Kan inte rekommendera någon vårdpersonal att söka anställning på denna arbetsplats."

Jimmy Lönnerek, 2019-04-22

"Har besökt akuten med barn ett flertal gånger och har alltid blivit bemött fantastiskt bra. Självklart finns det väntetider ibland men personalen måste självklart prioritera efter patientens behov."

Anton Hedman, 2019-03-13

"Urologin på detta sjukhus är helt värdelös. Sämre/icke-existerande kompetens och mer likgiltighet bland såväl läkare som sjuksköterskor får man leta efter. Viktiga prover slarvas bort eller nonchaleras och det ljugs systematiskt. Byt sjukhus/urologklinik och åk någon annanstans även om det är i ett annat län eller i den andra änden av Sverige, eller utomlands för den delen. Glöm inte bort att det fria vårdvalet finns och att du kan åka till ett annat län om så behövs. Akuten har den längsta väntetiden av alla akuter i Sverige och kommer man väl in från väntrummet på akuten och får ligga på en brits så tar det ytterligare en 10-12 timmar minst innan man ens får träffa en läkare även om man t ex kommer in med fruktansvärt smärtande njursten. Britsarna stinker dessutom av härsket gammalt svett/urin och det är generellt en väldigt ofräsch och sunkig, smutsig miljö. Det har ibland vart blod och exkrement i handfaten och på golvet i toaletterna i mer än ett halv dygn utan att någon har kommit och gjort rent. Många gånger har jag helt oprovocerat utsatts för ett fruktansvärt otrevligt bemötande av personalen. Det är värt att ta en omväg och åka många extra mil till en akutmottagning i en annan stad just pga den stora skillnaden i bemötandet, väntetiden och kvalitén på vården för att inte nämna hygien och fräschhet. Om det inte är extremt akut livshotande så åk till en annan akutmottagning!"

Βαγγελης Δίγκας, 2019-04-03

"Bra sjukhus med trevlig och kunnig personal. Långa väntetider kan förekomma på akuten men dit måste man söka om man blir akutsjuk!"

Karta

Platser i närheten

Klosterkyrkogården
Klosters församlingshem
Fors kyrka
Fors församlingshem