Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå på Södermalm i Stockholm

Hos Fenix begravningsbyrå på Södermalm i Stockholm får du hjälp med att ordna en begravning på dina villkor, när det passar dig. Här kan du känna dig trygg – du får personlig rådgivning och stöd genom hela processen. Vi hjälper dig att skapa en vacker och minnesvärd begravning på ett lättillgängligt och prisvärt sätt.

Hos oss får du råd och hjälp att lösa alla praktiska frågor kring en begravning. Vår personliga rådgivare hjälper dig med allt från bokning av ceremonilokal till bokning av präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med. Vi arrangerar begravningar enligt kyrkans ordning eller enligt en annan religions traditioner, och naturligtvis ordnar vi en borgerlig ceremoni om du så önskar.

Fenix begravningsbyrå på Södermalm i Stockholm

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det kan vara skönt och tryggt att veta att personlig rådgivning hos oss är helt kostnadsfri. Vi vill hjälpa dig att arrangera ett avsked så att det blir så minnesvärt och personligt som möjligt. Du kan välja att planera och boka på 3 olika sätt. Du kan använda vårt planeringsverktyg här på hemsidan, där allt är upplagt steg för steg med de alternativ som finns. Vi kan ta hela bokningen via telefon, där du får en personlig rådgivare som guidar dig och ger dig råd under hela beställningsprocessen. Det finns även möjlighet att boka in ett hembesök där vi i lugn och ro kan gå igenom allt det viktiga kring begravningen.

Det kan vara bra att ha diskuterat med din familj hur ni vill genomföra begravningen.

  • Vilken typ av begravning det skall vara: kyrklig, borgerlig eller enligt någon annan trosinriktning?
  • Var skall begravningsceremonin hållas - kyrka, kapell eller någon annan plats?
  • Var skall gravplatsen vara eller skall askan ska spridas i en minneslund eller någon annanstans?
  • Hur många gäster kan tänkas komma på ceremonin?
  • Vill ni ha en minnesstund efter begravningsceremonin? Ska det i så fall bokas i församlingshemmet eller på någon annan plats?

När vi har fått in din beställning ringer en av våra rådgivare upp dig och går igenom allt steg för steg så att allt blir rätt. Ingenting är bindande förrän du har godkänt offerten.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning på Södermalm

Att ordna en begravning på Södermalm behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

Varje människa är unik, och man vill gärna få fram känslan av personen så att det ska bli så vackert och personligt som möjligt. Har ni speciella önskemål i planeringen, ni som kände den avlidne i livet, så är det alltid välkommet. Hade den avlidne någon hobby eller ett intresse som man kan använda som tema? Kanske knyta an med kort, föremål och med färger i blomsterarrangemanget kan vara en idé.

Alla begravningar ser olika ut och önskemålen varierar stort. Vissa vill bara ha en stilla och enkel ceremoni för den närmaste familjen. Andra vill ha en stor begravning där alla i släkten och vännerna samlas för att ta farväl av den avlidne. Känn efter hur ni vill ha det, det viktigaste är att det känns rätt och äkta.

När du kontaktar oss på Fenix begravning på Södermalm behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell på Södermalm

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning