Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Haninge

Välkommen till Fenix Begravning, en modern och medmänsklig begravningsbyrå i Haninge. Vårt mål är att ge dig en trygg hand, och att med ett stort hjärta skapa ordning i det som kanske upplevs som ett kaos just nu. Tillsammans skapar vi en vacker och personlig begravning som blir ett värdefullt minne att ha med sig.

Det är helt upp till dig hur begravningen ska se ut och hur mycket du vill att vi ska hjälpa till med. Vi har stor erfarenhet av att ordna med borgerliga begravningar, begravningar enligt Svenska kyrkans ordning och enligt andra trossamfunds traditioner. Vi kan ta hand om alla praktiska förberedelser, inklusive det juridiska som kan uppstå i samband med att någon går bort, och vi finns till hands med råd och stöd längs hela vägen.

Fenix Begravningsbyrå i Haninge

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Vi på Fenix strävar efter att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som anhörig att planera en begravning. Bland annat gör vi det genom att erbjuda möjligheten att planera och boka antingen online, via telefon eller i ett personligt möte. Du väljer det som passar dig bäst. Det är många som uppskattar att hemma i lugn och ro kunna göra sin beställning via vår hemsida. Det är lätt att se alla valmöjligheter och hela familjen kan delta i planeringen. Du kan alltid ringa oss för att få tips och stöd av en av våra duktiga rådgivare utan kostnad. Om du föredrar det personliga mötet kan vi istället göra ett hembesök eller träffa dig på vårt kontor.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Haninge

Att arrangera en begravning i Haninge behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Vi är alla unika, och det liv vi har levt har format oss till den vi är. En begravningsceremoni kan dels vara ett avsked, men också ett tillfälle att minnas och hylla det liv som har varit. Det är därför naturligt att många vill göra begravningen personlig, och att den ska spegla vem den avlidne var. Vi hjälper dig med dina önskemål, och förverkligar dem så långt det är praktiskt möjligt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Haninge behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Haninge

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning