Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Söderhamn

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Söderhamn.

Att mista en nära släkting innebär ofta en påfrestning och en stor omställning för alla de som står den avlidne nära. En begravningsceremoni är ett sätt att ta farväl och är en viktig del i sorgearbetet, men det kan kännas tungt att i denna nya situation behöva ta hand om alla praktiska saker kring begravningen.

Alla sörjer vi på vårt eget sätt och du som anhörig kan även välja att avstå från en ceremoni. Vi på Fenix Begravningsbyrå Söderhamn finns här och vill hjälpa dig att ta dig igenom alla svåra beslut och ta hand om det som känns jobbigt och svårt. Helt på dina villkor kan vi hjälpa till med allt från bokning av präst och kyrka till, planering av själva ceremonin. Vi kan stå till tjänst med begravningen oavsett vilket trossamfund du än tillhör. Önskar du en borgerlig begravning ordnar vi ceremonin efter dina önskemål.

Fenix Begravningsbyrå i Söderhamn

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Söderhamn

Vi vill hjälpa dig att skapa en begravning precis så som du har tänkt dig. Vi anpassar oss till dina önskemål och ger dig råd och idéer om du vill. Personlig rådgivning här hos oss på Fenix Begravningsbyrå Söderhamn är kostnadsfri och du får råd och tips av en kunnig begravningsrådgivare. Vi erbjuder fyra olika sätt att planera en begravning.

Du kan ringa oss och boka hela begravningen tillsammans med en rådgivare som ger dig råd och tips hela vägen genom processen. Boka online i vårt planeringsverktyg är populärt, eftersom det är så enkelt att ta sig igenom hela processen i lugn och ro och boka. Du kan tillsammans med dina anhöriga titta igenom alla våra alternativ här på vår hemsida utan att behöva känna någon tidspress kring de val som måste göras.

Vill du hellre boka med en av våra representanter, då kan vi ordna ett hembesök alternativt boka in ett möte i vår möteslokal i Söderhamn.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Söderhamn

Att arrangera en begravning i Söderhamn behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Alla önskar naturligtvis att avskedsstunden ska bli så minnesvärd som möjligt. Därför kan det vara bra att fundera över om den avlidne hade några egna önskemål hur denne ville ha det på sin begravning. Finns det inget uttalat, vet ni som anhöriga kanske det ändå. Då har vi det som grund när vi på Fenix Begravningsbyrå Söderhamn planerar för att få fram känslan av den avlidne, vem han eller hon var i livet.

En begravning numera känns oftast väldigt personlig eftersom man idag är mer mån om att ceremonin ska prägla den avlidne. Det är inte som förr då nästan alla begravningar såg i princip likadana ut. Nu är det tillåtet att dekorera kistan med nästan vad som helst och man får även ha personliga inslag som tal och egenvald musik.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Söderhamn behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Söderhamn

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning