Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Mora

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Mora.

Sorgen efter en anhörig kan ta sig många uttryck och är en av livets mest omvälvande upplevelser man kan ha. Vi är alla olika rustade att bemöta sorger och kriser och den som drabbas kan ibland ha svårt att agera rationellt. Det är därför av största vikt att kunna få hjälp av en begravningsbyrå som kan sin sak och ta över den delen som känns för svårt.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Mora hjälper dig att ordna ett vackert och personligt avsked som genomsyras av den kärlek och de fina minnen som ni har delat. Vi kan hjälpa dig att planera begravningsceremonier enligt Svenska kyrkans ordning eller ceremonier enligt annan trosuppfattning i ett kapell. Självklart arrangerar vi personliga borgerliga begravningar och även begravningar utan någon speciell ceremoni.

Fenix Begravningsbyrå i Mora

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Mora

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Mora är det kostnadsfritt med en personlig rådgivare som hjälper dig att planera. Det kan vara skönt att ha någon som stöttar och hjälper dig och som fungerar som ett bollplank, Fenix Begravningsbyrå ger dig full service med såväl fysisk som digital närvaro. Vi kan hjälpa dig med allt om du vill, men det är alltid du som bestämmer hur mycket du vill ha hjälp med.

Ett populärt och smidigt sätt att planera en begravning är att planera online på vår hemsida. Här finns ett så kallat planeringsverktyg som tar dig igenom hela planeringsprocessen steg för steg. Här finns alla priser och alternativ upplagda och som du kan titta igenom i lugn och ro. Känns det tryggare att prata med någon person ansikte mot ansikte gör vi gärna ett hembesök alternativt träffas i vår möteslokal i Mora.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Mora

Att arrangera en begravning i Mora behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Det finns inte två begravningar som är lika eftersom alla begravningar är så personliga. När vi tillsammans ska skapa en ceremoni vill vi alltid höra om den avlidne hade någon uttalat önskemål gällande sin begravning. Har denne inte det kanske ni har funderat på hur ni tror att den avlidne skulle vilja ha haft det. Vi på Fenix Begravningsbyrå Mora hjälper gärna till att ge förslag till personliga inslag som kanske kan passa just dig och din familj.

Några enkla saker man kan göra är att skapa personliga inbjudningskort som man skickar till de som tänkas vilja komma till begravningen. Man kan göra ett ceremoniprogram med samma tema och dekorera kistan med särskilda blommor och med personliga saker som tillhörde den avlidne. Det är mycket vanligt att man låter någon sjunga något vackert på begravningen.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Mora behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Mora

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning