Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Lycksele

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Lycksele.

Att mista en nära anhörig är något man aldrig kan vara känslomässigt förberedd på och kanske är det den tuffaste upplevelsen man kan vara med om här i livet. Det är inte lätt att i denna stund av sorg och känslomässig turbulens att börja tänka på att planera en begravning.

Därför vill vi på Fenix Begravningsbyrå Lycksele finnas här och hjälpa dig igenom alla svåra beslut som måste fattas när du ska planera en begravningsceremoni. Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier, som kyrkliga eller borgerliga eller enligt det trossamfund du tillhör. Vi hjälper dig med att lösa både praktiska och juridiska frågor som t.ex. bouppteckning, om du så önskar.

Fenix Begravningsbyrå i Lycksele

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Lycksele

Det är mycket som ska beställas, bokas och iordningställas inför en begravning. Allt från präst, transport, representant, ceremonilokal till blommor och kista med mera. Därför kan det vara skönt och tryggt att få hjälp av någon som vet vad som ska göras och som ordnar allt till det bästa. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Lycksele kan du planera och boka allt efter dina önskemål med en personlig rådgivare som hjälper dig kostnadsfritt.

Du kan även i lugn och ro tillsammans med dina nära och kära boka själv i vårt planeringsverktyg, där du steg för steg kan gå igenom vårt utbud och se alla priser här på vår hemsida. Vill du hellre ha ett hembesök och få personlig hjälp kan vi komma på ett hembesök eller träffas i vår möteslokal i Lycksele. Ni väljer själva hur stort inflytande ni vill eller orkar ha i planeringsarbetet och via vår hemsida får ni kontroll över hela processen.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Lycksele

Att ordna en begravning i Lycksele behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

För sätta en personlig prägel på ceremonin kan man ha med personliga inslag i programmet. Det kan vara något som den avlidne önskade, en av de vanligaste önskningarna är att låta någon framföra en eller flera favoritlåtar som den avlidne gillade. Vi har sett barnbarn gå fram och sjunga för sin avlidna mormor eller dekorera kistan med fina teckningar som barnen har gjort. Det är ganska vanligt att man sätter ett fotografi på kistan, och som är inbäddat i vackra blommor.

Exempel på hur vi på Fenix Begravningsbyrå Lycksele hjälper dig att skapa en personlig begravning är att till exempel designa ett inbjudningskort eller programblad som känns personligt. Dekorera kistan med blommor som den avlidne tyckte om och med något personligt föremål som tillhörde denne. Ett personligt tal kan skapa en fin atmosfär på ceremonin som kan hållas av under ceremonin eller vid minnesstunden.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Lycksele behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Lycksele

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning