Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 512 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Grödinge

Välkommen till Fenix Begravning i Grödinge. Vårt mål är att underlätta för dig när någon som stod dig nära har gått bort, och se till att avskedet blir personligt, vackert och minnesvärt. Vi gör det med omtanke, flexibilitet och en lyhördhet för dina önskemål.

Det är helt upp till dig hur mycket du vill att vi ska ta hand om, och hur mycket du vill göra själv. Vi kan hjälpa till med det praktiska såväl som det juridiska kring dödsfallet, och med rådgivning och praktiskt stöd under och efter ceremonin. Vi ser till att begravningen blir som ni vill ha den, oavsett om ni önskar en borgerlig begravning eller en ceremoni enligt något trossamfund. En personlig rådgivare hjälper dig genom alla moment och tar ansvar för att allting blir rätt.

Fenix Begravningsbyrå i Grödinge

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är mycket att tänka på när man ska planera en begravning, men med vår hjälp behöver det inte vara krångligt. Rådgivning är alltid kostnadsfri när du kontaktar oss, och med vårt stöd behöver du inte oroa dig för att missa något viktigt. Hos oss kan du välja att planera och boka via vår hemsida, telefon eller i ett personligt möte. Många föredrar att sitta bekvämt hemma vid datorn och göra sin beställning. Det är lätt att få en överblick över valmöjligheterna och den totala kostnaden, och du kan fundera i lugn och ro utan tidspress. Undrar du något är vi alltid bara ett telefonsamtal bort. Om du istället värdesätter den personliga kontakten gör vi gärna ett hembesök eller ses på vårt kontor.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Grödinge

Att arrangera en begravning i Grödinge behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

Det är för många viktigt för sorgearbetet att begravningen blir ett fint, personligt avsked av den avlidne. Det är väldigt olika hur anhöriga vill göra ceremonin personlig, och på vilket sätt man väljer att hylla den bortgångnes liv. Om du har några särskilda idéer kring begravningen så tveka inte att ta upp dem med oss. Vi har stor respekt för era och den avlidnes önskemål, och det finns inga rätt eller fel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Grödinge behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Grödinge

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning