Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Grödinge

Välkommen till Fenix Begravning i Grödinge. Vårt mål är att underlätta för dig när någon som stod dig nära har gått bort, och se till att avskedet blir personligt, vackert och minnesvärt. Vi gör det med omtanke, flexibilitet och en lyhördhet för dina önskemål.

Det är helt upp till dig hur mycket du vill att vi ska ta hand om, och hur mycket du vill göra själv. Vi kan hjälpa till med det praktiska såväl som det juridiska kring dödsfallet, och med rådgivning och praktiskt stöd under och efter ceremonin. Vi ser till att begravningen blir som ni vill ha den, oavsett om ni önskar en borgerlig begravning eller en ceremoni enligt något trossamfund. En personlig rådgivare hjälper dig genom alla moment och tar ansvar för att allting blir rätt.

Fenix Begravningsbyrå i Grödinge

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är mycket att tänka på när man ska planera en begravning, men med vår hjälp behöver det inte vara krångligt. Rådgivning är alltid kostnadsfri när du kontaktar oss, och med vårt stöd behöver du inte oroa dig för att missa något viktigt. Hos oss kan du välja att planera och boka via vår hemsida, telefon eller i ett personligt möte. Många föredrar att sitta bekvämt hemma vid datorn och göra sin beställning. Det är lätt att få en överblick över valmöjligheterna och den totala kostnaden, och du kan fundera i lugn och ro utan tidspress. Undrar du något är vi alltid bara ett telefonsamtal bort. Om du istället värdesätter den personliga kontakten gör vi gärna ett hembesök eller ses på vårt kontor.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Grödinge

Att arrangera en begravning i Grödinge behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Det är för många viktigt för sorgearbetet att begravningen blir ett fint, personligt avsked av den avlidne. Det är väldigt olika hur anhöriga vill göra ceremonin personlig, och på vilket sätt man väljer att hylla den bortgångnes liv. Om du har några särskilda idéer kring begravningen så tveka inte att ta upp dem med oss. Vi har stor respekt för era och den avlidnes önskemål, och det finns inga rätt eller fel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Grödinge behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Grödinge

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning