Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Finspång

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Finspång.

Fenix är en begravningsbyrå som sätter dig i fokus och där du ställer villkoren. Vår uppgift är att vara lyhörda och hjälpa dig att ordna en begravning så som du vill ha den. Hos oss möter du omtänksam och kunnig personal som kan ge dig stöd och hjälp i en svår tid i livet.

Fenix Begravningsbyrå Finspång arrangerar alla typer av begravningar; kyrkliga ceremonier enligt de olika kristna samfunden, begravningar enligt övriga religioners ordning eller en borgerlig begravning. Vid behov kan vi även ta hand om den besvärliga juridiken som kan uppstå när någon går bort.

Fenix Begravningsbyrå i Finspång

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Finspång

Att planera en begravning måste inte vara krångligt. Kanske finns det en nedtecknad sista vilja, vilket gör planeringen enklare eftersom ni då vet hur den avlidne önskat hur begravningen ska gå till. Annars kan det vara bra att fundera över om ni vill ha en religiös eller borgerlig ceremoni och vilken typ av gravsättning ni önskar.

Hos Fenix Begravningsbyrå får du från första början en personlig rådgivare, som kostnadsfritt hjälper dig att hålla reda på vad som måste göras, och som ger stöd och hjälp genom alla beslut som ska fattas. Om du är bekväm med det kan allt skötas per telefon.

Du kan också ta hjälp av vårt planeringsverktyg här på hemsidan och sitta hemma tillsammans med familjen och diskutera alternativen. Ett tredje alternativ är att vi träffas personligen – då bokar vi gärna ett hembesök.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Finspång

Att arrangera en begravning i Finspång behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Om du har några speciella önskemål kring begravningen så berätta för oss! Som anhörig vill man gärna hedra den avlidne på ett personligt sätt, och lyfta fram den avlidnes personlighet och vem han eller hon var i livet. Det kan till exempel göras genom en personligt dekorerad eller målad kista, eller kanske till och med tillverka kistan själv.

Det är ganska vanligt att familjen bygger upp små miljöer runt kistan eller lägger personliga föremål på eller i kistan. Prästens griftetal är också ett sätt att hedra den avlidne på ett respektfullt sätt. Planerar ni en borgerlig begravning kan man hålla ceremonin på en plats som betydde mycket för den som avlidit.

Ta gärna upp egna tankar och idéer med oss. Och var inte rädd för att presentera ”udda” önskemål. Det finns egentligen inga tabun så länge man gör det av respekt för den avlidne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Finspång behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Finspång

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning