Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Jokkmokk

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Jokkmokk.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Jokkmokk förstår hur det känns när man nyligen mist en närstående, därför vill vi finnas här och hjälpa dig att hylla din nära och kära som har betytt mycket för dig. Vi ser det som vårt uppdrag att tillsammans med dig utforma en vacker och finstämd begravning som är grundad i dina önskemål. Du kan lämna över precis så mycket eller lite du vill till oss.

Vi hjälper dig att arrangera en personlig och minnesvärd ceremoni enligt Svenska Kyrkans ordning eller en borgerlig begravning. Självklart kan vi hjälpa dig arrangera andra typer av ceremonier om du tillhör ett annat trossamfund. Vi hjälper dig med planeringen och genomförandet av allt det praktiska men kan också hjälpa till med kontakt med präst, bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall.

Fenix Begravningsbyrå i Jokkmokk

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Jokkmokk

Du kan känna dig trygg när du vänder dig till oss. Fenix Begravningsbyrå Jokkmokk stöttar dig genom hela planeringen och under själva ceremonin. Rådgivningen hos oss är kostnadsfri och du kan alltid vända dig till en personlig rådgivare för råd och tips. Du kan i lugn och ro tillsammans med dina anhöriga planera en begravning via vår hemsida, utan att behöva känna någon tidspress kring de val som ska göras. Du använda vårt planeringsverktyg på hemsidan och titta igenom de alternativ och priser som finns.

Vill du hellre ha personlig hjälp och vill prata med en representant så ordnar vi självklart ett hembesök, alternativt bokar en tid i vår möteslokal som finns i Jokkmokk. När vi har fått in din beställning ringer vi upp dig en sista gång och går igenom beställningen igen så att vi inte har missat något. Sedan gör vi ordning en offert med ett fast pris som vi skickar till dig. Ingenting är bindande förrän du har godkänt offerten.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Jokkmokk

Att ordna en begravning i Jokkmokk behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

En ceremoni kan se ut på många olika sätt. För att avskedsstunden ska bli så minnesvärd som möjligt kan det vara bra att ha med något som känns riktigt personligt. Det kan vara i princip vad som helst som man förknippar med den avlidne. Ett fotografi, till exempel, på den avlidne kan kännas personligt som man sätter på kistan eller att man anlitar någon som sjunger några låtar av den avlidnes favoritartist eller spelar upp låtarna på spotify.

Finns det något annat du vill ha med, så tveka inte att nämna det för oss på Fenix Begravningsbyrå Jokkmokk. Vi gör vad ni kan för att verkställa din önskan, så länge det är respektfullt för den avlidne. För en tid sen var det en man som begravdes i en kökssoffa. Det var mannens sista önskan att han skulle få begravas i den kökssoffa som hans mamma en gång födde honom i.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Jokkmokk behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Jokkmokk

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning