Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Dalarnas län

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Dalarnas län.

Det går inte att mentalt förbereda sig på en nära anhörigs bortgång. Sorgen och smärtan slår lika hårt oavsett om döden inträffar plötsligt eller efter en lång tids sjukdom. När det händer måste vi försöka tillåta oss själv att stanna upp och få sörja den avlidne.

Men mitt i allt detta är det kanske du som är den anhörige som måste ta ansvar för att börja ordna med begravningen, allt det praktiska som måste ordnas och alla människor man måste kontakta. Detta i en situation då man egentligen helst vill få vara ifred ett tag.

När du inte orkar kan Fenix Begravningsbyrå Dalarna ta över det ansvaret. Med omtanke och lyhördhet kan vi bistå med allt det du behöver hjälp med, såväl det praktiska som det juridiska efterspelet. Hos oss får du hjälp att arrangera en begravning med stor respekt för er familjs tro och seder.

Fenix Begravningsbyrå i Dalarnas län

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Dalarnas län

Hos Fenix Begravning Dalarna är det enkelt att planera en begravning. För att man ska kunna planera på ett sätt som passar en själv, erbjuder vi flera sätt att göra det på.

När du kontaktar oss får du en personlig rådgivare, med vilken du kan göra hela planeringen via telefon. Men om du hellre vill träffa oss personligen bokar vi gärna in ett möte på vårt kontor, eller så kommer vi hem till dig om det känns bättre.

Slutligen kan du sköta hela planeringen och beställa våra tjänster online, här på Fenix hemsida. Där kan man se alla alternativ som finns, tillsammans med kostnaden för de olika valen.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Dalarnas län

Att arrangera en begravning i Dalarnas län behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vår främsta uppgift är att ge dig det avsked ni önskar, att begravningen ska gå till precis som ni vill ha den. Det är den avlidnes egna önskemål, tillsammans med de idéer ni anhöriga har, som styr över hur ceremoni och gravsättning ska utformas.

Därför tar vi gärna emot era tankar, idéer och önskemål på hur man kan skapa ett värdigt och personligt avsked, något som speglar den avlidnes egenskaper, personlighet och intressen. Det får gärna vara lite ”galet”, så länge det görs av kärlek och respekt för den avlidne.

Som ett exempel på udda begravningar var det en man i USA som begravdes sittande på sin motorcykel. Ett annat vackert och lite mindre extremt inslag vi sett är ett brev som en man skrev före sin död. Han skrev det för att han ville tala till begravningsgästerna, vilket också skedde genom att en anhörig läste upp brevet under ceremonin.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Dalarnas län behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Dalarnas län

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning