Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vi är verksamma över hela landet

Vi som hjälper dig i Bräcke
Charlotte Runius
Charlotte Ceder
Alexandra Scheider
Bräcke, Bräcke

Klicka här för att beställa minnesgåva

Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 428 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Bräcke

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Bräcke. Vi är en modern begravningsbyrå som grundar vår verksamhet på att lyssna till de anhörigas behov och att vara flexibla. För oss handlar en begravning om att hylla ett liv som har varit men som har tagit slut. Sorgen vi känner är ett bevis på att den avlidne har betytt mycket för oss. Vi vill fylla ceremonin med kärlek och minnen och berättelser om den avlidne.

Det är vår uppgift på Fenix begravning i Bräcke är att stötta dig med råd och tips i planeringen av det praktiska, så att begravningen känns vacker och minnesvärd. Vi står även till tjänst med bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall. Vi ordnar alla typer av begravningar såsom enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar och tillhör du ett annat samfund så kan vi även ordna det.

Fenix begravningsbyrå i Bräcke

Fenix begravningsbyrå
Cecilia Gårdell - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Charlotte Holst - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Jessica Wettermark - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Magnus Lorentzson - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Victoria Gårder - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Ann Nilsson Ahnstedt - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Sandra Bergman Bellqvist - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Elisabet Dinc - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Susanne Hindemith - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Laurel Wakeman - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Olivera Stojanovic - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Maria Ryber - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Madeleine Öhlin - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Gärd Fors - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg

Planera en begravning

Det är mycket att tänka på kring en begravning. När man är mitt uppe i ett känslomässigt kaos kan allt kännas övermäktigt när man ska planera en begravning. Då kan det vara skönt att överlåta saker och ting som man inte riktigt orkar med till andra. Det är ändå många beslut som ska tas och hos oss får du alltid en personlig rådgivare som vägleder dig genom hela processen utan kostnad.

Många uppskattar att i lugn och ro själv planera genom att använda vårt planeringsverktyg, där alla alternativ vi har att erbjuda finns i varje steg. Vill du träffa oss personligen i din hemmiljö gör vi även hembesök. Hur mycket du vill att vi ska ta hand om bestämmer du helt själv,

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Bräcke

Att ordna en begravning i Bräcke behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Speciella önskemål

Det är viktigt att vi tar hänsyn till om den avlidne hade några speciella önskemål kring sin begravning. Att vi tillsammans får rätt bild av hur han eller hon tänkt sig. Därför lägger vi stor vikt i att lyssna av dina tankar och berättelser, så att allt stämmer med vad du har tänkt dig. Prata med oss om du har något i åtanke, hur tokigt det än kan tyckas i andras ögon.

För ett tag sen var det en man som begravdes i sin kökssoffa. I hans sista önskan ville han begravas i samma soffa som han föddes i för ca 90 år sedan. Ett av de vanligaste inslagen vid en begravning är att ha med den avlidnes favoritmusik, som framförs av en solist eller som man spelar upp från en CD-skiva. Alla familjer har olika tankar och önskningar kring en begravning vilket gör att det blir personligt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Bräcke behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Bräcke

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning