Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Bräcke

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Bräcke. Vi är en modern begravningsbyrå som grundar vår verksamhet på att lyssna till de anhörigas behov och att vara flexibla. För oss handlar en begravning om att hylla ett liv som har varit men som har tagit slut. Sorgen vi känner är ett bevis på att den avlidne har betytt mycket för oss. Vi vill fylla ceremonin med kärlek och minnen och berättelser om den avlidne.

Det är vår uppgift på Fenix begravning i Bräcke är att stötta dig med råd och tips i planeringen av det praktiska, så att begravningen känns vacker och minnesvärd. Vi står även till tjänst med bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall. Vi ordnar alla typer av begravningar såsom enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar och tillhör du ett annat samfund så kan vi även ordna det.

Fenix begravningsbyrå i Bräcke

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är mycket att tänka på kring en begravning. När man är mitt uppe i ett känslomässigt kaos kan allt kännas övermäktigt när man ska planera en begravning. Då kan det vara skönt att överlåta saker och ting som man inte riktigt orkar med till andra. Det är ändå många beslut som ska tas och hos oss får du alltid en personlig rådgivare som vägleder dig genom hela processen utan kostnad.

Många uppskattar att i lugn och ro själv planera genom att använda vårt planeringsverktyg, där alla alternativ vi har att erbjuda finns i varje steg. Vill du träffa oss personligen i din hemmiljö gör vi även hembesök. Hur mycket du vill att vi ska ta hand om bestämmer du helt själv,

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Bräcke

Att ordna en begravning i Bräcke behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Det är viktigt att vi tar hänsyn till om den avlidne hade några speciella önskemål kring sin begravning. Att vi tillsammans får rätt bild av hur han eller hon tänkt sig. Därför lägger vi stor vikt i att lyssna av dina tankar och berättelser, så att allt stämmer med vad du har tänkt dig. Prata med oss om du har något i åtanke, hur tokigt det än kan tyckas i andras ögon.

För ett tag sen var det en man som begravdes i sin kökssoffa. I hans sista önskan ville han begravas i samma soffa som han föddes i för ca 90 år sedan. Ett av de vanligaste inslagen vid en begravning är att ha med den avlidnes favoritmusik, som framförs av en solist eller som man spelar upp från en CD-skiva. Alla familjer har olika tankar och önskningar kring en begravning vilket gör att det blir personligt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Bräcke behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Bräcke

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning