Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Bräcke

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Bräcke.

När man mister en nära vän och anhörig är det alltid en chockartad och tung upplevelse. Det känns ofta så overkligt att det är svårt att fatta att det har hänt. Samtidigt, mitt i denna sorg och när det känns som tyngst, måste en rad praktiska saker lösas med begravningen. Men begravningsceremonin är också en viktig del i sorgearbetet och ett sätt att ta farväl.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Bräcke arrangerar alla typer av begravningsceremonier, som enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller ceremonier enligt annan trosuppfattning. Vår begravningsbyrå jobbar alltid utifrån dina önskemål och tar hand om allt om du vill eller så mycket du vill ha hjälp med. Förutom allt det praktiska runt begravningsceremonin kan vi även bistå med bouppteckning och annan juridik om ni så önskar.

Fenix begravningsbyrå i Bräcke

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Bräcke är det smidigt och lätt att planera en begravning. Du kan kostnadsfritt planera hela begravningen tillsammans med en av våra personliga rådgivare. Ett annat bekvämt sätt är att använda vårt planeringsverktyg, som finns här på vår hemsida. Det smidiga när du beställer på hemsidan är att i varje steg kan du se vilka alternativ som finns. Ni kan i lugn och ro diskutera alla stegen tillsammans i familjen. Uppstår det frågor finns vi bara ett telefonsamtal bort.

När du beställer via vår hemsida kontaktar vi dig efteråt för att gå igenom beställningen, så att allt blir rätt. Skulle det kännas bättre att planera med en representant i ett personligt möte gör vi gärna ett hembesök eller så kan vi boka ett möte i våra lokaler på Norrlandsgatan i Bräcke. Ingenting är bindande förrän du har godkänt vår offert som är grundad på din beställning.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Bräcke

Att ordna en begravning i Bräcke behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Att sätta en personlig prägel på begravningsceremonin och få fram känslan av den avlidne kan kännas viktigt. Fundera och diskutera tillsammans med dina nära och kära och berätta för oss om ni har något i åtanke, hur tokigt det än kan tyckas i andras ögon. Ett vanligt inslag under ceremonin är att en favoritlåt spelas upp via spotify eller att en solist sjunger låten och att prästen eller någon anhörig berättar om den avlidnes liv och personlighet.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Bräcke är medvetna om att alla familjer vill ta avsked på olika sätt och har olika önskningar kring en begravning, vilket gör att det blir personligt. Det finns därför inget som är rätt eller fel i dessa avseenden, det som känns bra är alltid rätt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Bräcke behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Bräcke

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning