S:ta Maria kyrka

4 i snittbetyg (3 st)

Beskrivning

Aktiv:

Ja

Adress:

Okänt

Index:

Okänt

Område:

Linköping

Typ:

Kristen

Byggnadsår:

Okänt

Platsen:

Okänt

För många anhöriga som ska ordna en vacker kristen begravning i Linköping så är S:ta Maria kyrka en möjlighet. Sankta Maria i Johannelund tillhör Linköpings Johannelunds församling, ingår i Linköpings domkyrko pastorat som ligger i Linköping kommun. Byggnaden är ej handikappanpassad, det finns ingen teleslinga, det finns ingen toalett

Omdömen

Omdömen från Google

4 i snittbetyg (3 st)
J Jacob Wikner, 2017-12-10

"Körverksamhet för t.ex. Linköpings Gosskör bedrivs här. Kyrkan är byggd på ett spännande sätt. Har möjligen lite mörk framtoning, men "bekväm". På Mariagården (dvs församlingshemmet) finns diverse olika lokaler för kyrkans verksamhet. För kortare besök kan man också parkera gratis på ICAs gratisparkering (1h eller 2h). Det går också att köra upp mot kyrkan för avsläppning/hämtning, men troligen inte till fullo uppskattat då det rör sig ganska mycket folk i området."

Nils-Olov Åkerblom, 2016-10-02

"Trivsam Mariagård med olika verksamheter. Ibland kaffeservering och evenemang. Ingång 3 B uppför trappen eller med hiss. Stadsdelskyrkan, S:a Maria, ligger vägg i vägg med skolan Nya munken. Kyrkan är nästan rund i form av en öppen famn. Tegelväggarna har i kyrkorummet inhuggna små bilder av berättelser ur bibeln. Parkering finns på andra sidan gatan. Nu betalning med kontokort. "

Martin Evaldsson, 2018-04-28

Karta

Platser i närheten

Mariagården
Berga kyrka

Foto: A Google User

Tannefors kyrkan
S:t Hans kyrka

Foto: A Google User