Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Västerhaninge

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Västerhaninge.

Förr eller senare så kommer oundvikligen den dagen när någon vi älskar lämnar jordelivet. Känslan av overklighet är påtaglig och man blir överrumplad, även om det var väntat. Vi på Fenix möter människor varje dag som söker hjälp med att ordna en begravning mitt i sitt sorgearbete. Vi vill göra det svåra enkelt för dig, finnas till hands och ta hand om såväl praktiska saker såsom planering och genomförandet av begravningsceremonin, men på dina villkor.

Oavsett vilken trosuppfattning du har så kan vi ordna en vacker, minnesvärd och personlig begravningsceremoni. Tillhör du inget samfund och vill ha en borgerlig begravning, eller önskar du en begravning utan någon ceremoni, så ordnar vi även det. En begravning kan bli en fin minnesrik avskedsstund ändå - även utan en ceremoni.

Fenix Begravningsbyrå i Västerhaninge

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

En begravning handlar om att hylla ett liv som har varit och ett sista avsked, därför vill vi att en begravning ska vara fyllt av kärlek och minnen. Du kan känna dig trygg när du vänder dig till oss, vi vet vad som måste göras. Vi guidar dig gärna igenom hela processen med råd och tips. Du kan planera en begravning tillsammans med en av våra duktiga rådgivare helt kostnadsfritt via telefon.

Vill du hellre sitta hemma i lugn och ro och se över de alternativ som finns tillsammans med din familj, ja, då finns det ett planeringsverktyg på vår hemsida där allt är upplagt steg för steg. Vill du hellre träffa oss och planera som man har gjort i alla tider? Självklart så kan vi göra det. För att göra det bekvämt för dig så kan vi komma på hembesök.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Västerhaninge

Att ordna en begravning i Västerhaninge behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Vår önskan är att skapa en så varm, minnesvärd och personlig ceremoni som möjligt genom att ta hänsyn till den avlidnes önskemål i första hand. Hade den avlidne något speciellt intresse kan man skapa en begravning som går i det intressets tema. Vi försöker vara flexibla för nya idéer och om du önskar att ha med något särskilt, så gör vi allt för att det ska uppfyllas, om det är praktiskt möjligt.

Ett av de vanligaste inslagen som känns personligt, är att spela upp den avlidnes favorit musik. En solist kan framföra låtarna eller numera så finns spotify att tillgå i nästan alla kyrkor och kapell.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Västerhaninge behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Västerhaninge

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning