Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 428 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Västerhaninge

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Västerhaninge.

Förr eller senare så kommer oundvikligen den dagen när någon vi älskar lämnar jordelivet. Känslan av overklighet är påtaglig och man blir överrumplad, även om det var väntat. Vi på Fenix möter människor varje dag som söker hjälp med att ordna en begravning mitt i sitt sorgearbete. Vi vill göra det svåra enkelt för dig, finnas till hands och ta hand om såväl praktiska saker såsom planering och genomförandet av begravningsceremonin, men på dina villkor.

Oavsett vilken trosuppfattning du har så kan vi ordna en vacker, minnesvärd och personlig begravningsceremoni. Tillhör du inget samfund och vill ha en borgerlig begravning, eller önskar du en begravning utan någon ceremoni, så ordnar vi även det. En begravning kan bli en fin minnesrik avskedsstund ändå - även utan en ceremoni.

Fenix Begravningsbyrå i Västerhaninge

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

En begravning handlar om att hylla ett liv som har varit och ett sista avsked, därför vill vi att en begravning ska vara fyllt av kärlek och minnen. Du kan känna dig trygg när du vänder dig till oss, vi vet vad som måste göras. Vi guidar dig gärna igenom hela processen med råd och tips. Du kan planera en begravning tillsammans med en av våra duktiga rådgivare helt kostnadsfritt via telefon.

Vill du hellre sitta hemma i lugn och ro och se över de alternativ som finns tillsammans med din familj, ja, då finns det ett planeringsverktyg på vår hemsida där allt är upplagt steg för steg. Vill du hellre träffa oss och planera som man har gjort i alla tider? Självklart så kan vi göra det. För att göra det bekvämt för dig så kan vi komma på hembesök.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Västerhaninge

Att ordna en begravning i Västerhaninge behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
I en möteslokal, hemmet eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

Vår önskan är att skapa en så varm, minnesvärd och personlig ceremoni som möjligt genom att ta hänsyn till den avlidnes önskemål i första hand. Hade den avlidne något speciellt intresse kan man skapa en begravning som går i det intressets tema. Vi försöker vara flexibla för nya idéer och om du önskar att ha med något särskilt, så gör vi allt för att det ska uppfyllas, om det är praktiskt möjligt.

Ett av de vanligaste inslagen som känns personligt, är att spela upp den avlidnes favorit musik. En solist kan framföra låtarna eller numera så finns spotify att tillgå i nästan alla kyrkor och kapell.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Västerhaninge behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Västerhaninge

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning