Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 428 kundomdömen

Fenix begravning i Fruängen

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Fruängen. Vi är en modern begravningsbyrå, där du blir vänligt bemött och får omtänksam hjälp med att anordna en begravning för en avliden närstående. Vår förhoppning att vi ska kunna vara ett stöd i en svår tid, och underlätta för er så mycket som möjligt.

Vi hjälper dig att planera en kyrklig begravning eller en ceremoni enligt andra religioners traditioner. Vi har också stor erfarenhet av att ordna borgerliga begravningar. Vill du inte ha en ceremoni just nu, tar vi hand om t.ex. transporter och gravsättning, om du så vill. Hos oss kan du också få hjälp med allt det juridiska som kan uppstå när någon går bort.

Fenix begravning i Fruängen

Fenix begravningsbyrå

Planera begravningen

Hos oss på Fenix begravning i Fruängen kan du i lugn och ro planera och boka begravningen direkt på vår hemsida, med hjälp av planeringsverktyget. Om du ringer oss, kan du få hjälp av en personlig rådgivare, helt utan kostnad. Vill du hellre tala med någon i ett personligt möte, ordnar vi gärna ett hembesök. Alternativt att du besöker oss på vårt kontor på Linnégatan i Stockholm.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Fruängen

Att arrangera en begravning i Fruängen behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Särskilda önskemål

Att planera en begravning kan vara besvärligt, och det underlättar om det finns en nedskriven sista vilja. Om det inte gör det, så kan det vara bra om ni i familjen diskuterar vilken typ av ceremoni det ska vara, och på vilket sätt gravsättningen ska ske.

En begravning är personlig, och ofta vill man lyfta fram det som speglar vem den avlidne varit i livet. Många väljer att lägga särskilt betydelsefulla föremål på eller intill kistan. Vi har också sett hur man målat kistan eller dekorerat den på annat sätt. En man begravdes nyligen i samma gamla kökssoffa som han en gång föddes i.

Så var inte rädd för att komma med ”udda” förslag på hur man kan göra begravningen personlig. Det är vår ambition att vara lyhörda och vi gör allt vi kan för att göra dem till verklighet.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Fruängen behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Fruängen

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning