Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravning i Fruängen

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Fruängen. Vi är en modern begravningsbyrå, där du blir vänligt bemött och får omtänksam hjälp med att anordna en begravning för en avliden närstående. Vår förhoppning att vi ska kunna vara ett stöd i en svår tid, och underlätta för er så mycket som möjligt.

Vi hjälper dig att planera en kyrklig begravning eller en ceremoni enligt andra religioners traditioner. Vi har också stor erfarenhet av att ordna borgerliga begravningar. Vill du inte ha en ceremoni just nu, tar vi hand om t.ex. transporter och gravsättning, om du så vill. Hos oss kan du också få hjälp med allt det juridiska som kan uppstå när någon går bort.

Fenix begravning i Fruängen

Fenix begravningsbyrå

Planera begravningen

Hos oss på Fenix begravning i Fruängen kan du i lugn och ro planera och boka begravningen direkt på vår hemsida, med hjälp av planeringsverktyget. Om du ringer oss, kan du få hjälp av en personlig rådgivare, helt utan kostnad. Vill du hellre tala med någon i ett personligt möte, ordnar vi gärna ett hembesök. Alternativt att du besöker oss på vårt kontor på Linnégatan i Stockholm.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Fruängen

Att arrangera en begravning i Fruängen behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

Att planera en begravning kan vara besvärligt, och det underlättar om det finns en nedskriven sista vilja. Om det inte gör det, så kan det vara bra om ni i familjen diskuterar vilken typ av ceremoni det ska vara, och på vilket sätt gravsättningen ska ske.

En begravning är personlig, och ofta vill man lyfta fram det som speglar vem den avlidne varit i livet. Många väljer att lägga särskilt betydelsefulla föremål på eller intill kistan. Vi har också sett hur man målat kistan eller dekorerat den på annat sätt. En man begravdes nyligen i samma gamla kökssoffa som han en gång föddes i.

Så var inte rädd för att komma med ”udda” förslag på hur man kan göra begravningen personlig. Det är vår ambition att vara lyhörda och vi gör allt vi kan för att göra dem till verklighet.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Fruängen behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Fruängen

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning