Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravning i Bandhagen

Välkommen till Fenix begravning i Bandhagen. Vi är en modern begravningsbyrå i Stockholm, där du möts av omtanke och en genuin vilja att vara ett stöd i en svår stund i livet. Hos oss får du hjälp med att planera en vacker och finstämd begravning – på dina villkor.

Vi arrangerar kyrkliga begravningar enligt Svenska Kyrkans ordning eller enligt traditioner inom andra religioner och trossamfund, liksom även borgerliga begravningar. Vi hjälper dig med både planering och genomförande, och kan även ta hand om de juridiska uppgifterna, som t.ex. bouppteckningar och andra handlingar.

Fenix Begravning i Bandhagen

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Bandhagen

Det kan vara skönt och tryggt att vända sig till någon som kan och vet vad som måste ordnas. Hos oss får du personlig rådgivning kostnadsfritt, du får råd och hjälp att lösa alla praktiska och juridiska frågor kring en begravning.

Det finns flera tillvägagångssätt när du planerar en ceremoni hos oss. Du kan boka allt per telefon med en erfaren och kunnig rådgivare som svarar på dina frågor och leder dig genom processen steg för steg.

Ibland kan det kännas bättre att planera begravningen med sin familj och titta på alla priser och alternativ tillsammans. Då kan man använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida, där allt är upplagt steg för steg. Skulle det kännas bättre att planera tillsammans med någon fysisk person som du kan ställa frågor till och som hjälper dig med planeringen, då kan någon av oss komma hem till dig.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Bandhagen

Att arrangera en begravning i Bandhagen behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

Fundera gärna på hur ni kan göra begravningen så personlig som möjligt. Det blir allt vanligare med ”udda” inslag i våra begravningsceremonier, så du behöver inte vara orolig att du ska verka konstig eller respektlös. Någon byggde en hel liten sandstrand framme vid kistan, barn har fått måla teckningar på kistor. Det är också ganska vanligt att man lägger musikinstrument eller andra personliga föremål på eller runt kistan.

Så om du har något speciellt i tankarna – var inte rädd för att göra din röst hörd. Så länge det hedrar den avlidne och görs av respekt, så finns det inga rätt eller fel på en begravning.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Bandhagen behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Bandhagen

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning