Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Luleå

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Luleå.

Att mista någon som står en nära är kanske den tuffaste och svåraste upplevelsen som livet har att bjuda på. En begravningsceremoni är ett sätt att ta farväl av en kär anhörig och forskningen säger att det är en viktig del i sorgearbetet. Det är inte lätt att ta tag i allt som måste ordnas när en anhörig går bort. Därför står vi på Fenix Begravningsbyrå Luleå till förfogande och hjälper dig med det du behöver när du planerar en minnesvärd, finstämd och vacker begravning i Luleå med omnejd.

Vi arrangerar begravningar enligt kyrkans ordning, borgerliga ceremonier eller enligt den religions traditioner som du tillhör. Du får råd och hjälp med allt från bokning av ceremonilokal, bokning av präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist till gravsättning med mera. Du bestämmer vad du vill ordna själv och vad du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Luleå

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Luleå

Att planera en begravning med oss på Fenix Begravningsbyrå Luleå är väldigt enkelt och prisvärt. Tillsammans med vår personliga rådgivare kan du planera en värdig begravning helt kostnadsfritt via telefon. Du kan även gå in direkt här på vår hemsida och planera i vårt planeringsverktyg, där alla alternativ och priser finns i varje steg i planeringen.

Vi gör hembesök om du vill träffa oss personligen och få hjälp, alternativt att du bokar ett möte med oss i vår möteslokal i Luleå. Kort efter beställningen är genomförd kontaktar vi dig och går igenom hela beställningen tillsammans igen så att vi inte har missat något. Förutom att vi hjälper dig med att lösa alla praktiska frågor, kan vi även bistå med det juridiska kring en begravning.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Luleå

Att arrangera en begravning i Luleå behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Varje människa är unik på ett alldeles eget sätt, vi har därför också olika tankar om livet i sig och gör saker på olika sätt. En begravning är ett personligt avsked av en nära anhörig och därför kan avskedet se väldigt olika ut. Vi vill därför också skapa en begravning som präglar den avlidnes liv så att det blir något speciellt. Fenix Begravningsbyrå Luleå utgår ifrån den avlidnes önskemål om sin egen begravning när vi planerar, om denne hade några, och lyssnar till hur du önskar att utforma ceremonin.

Berätta för oss om dina tankar så gör vi allt för att förverkliga dina idéer om det är möjligt. Ett av de vanligaste inslagen under en ceremoni är egen musik som kanske var favoritmusiken som den avlidne hade, som framförs av en solist eller spelas upp på spotify. Ett annat populärt inslag är att ha vackra blomsterarrangemang i olika färger som känns personliga som är inbäddat av ett fotografi på den avlidne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Luleå behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Luleå

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning