Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Haparanda

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Haparanda.

När någon som står en nära tas ifrån oss känns det overkligt och överrumplande, även om det var väntat. Livet blir aldrig riktigt som det har varit och nu tvingas man leva vidare med minnet av en livskamrat, ett barn eller en nära anhörig. Vi vill hjälpa dig att göra avskedsceremonin och minnesstunden till en minnesvärd, personlig och vacker tillställning som alla kan minnas.

Fenix Begravningsbyrå Haparanda har erfarenhet av att arrangera alla typer av ceremonier, som enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller ceremonier som tillhör andra trossamfund. Vi kan arrangera och ta hand om allt eller delar av planeringen, allt efter dina önskemål. Allt från bokning av ceremonilokal och präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, gravsättning och transport med mera.

Fenix Begravningsbyrå i Haparanda

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Haparanda

Det är mycket som ska planeras, beställas och genomföras. Vi berättar hur allt går till, vägleder dig kostnadsfritt med råd och tips. Din personliga rådgivare hos oss leder dig genom hela processen steg för steg när du planerar via telefon. Ett annat bekvämt sätt är att gå in på vår hemsida och använda vårt planeringsverktyg. Där allt är upplagt i tur och ordning med flera alternativ i varje moment. Fördelen är att du kan diskutera varje beställning tillsammans med din familj i lugn och ro innan ni bestämmer er.

Känns det tryggare att prata med en fysik person som hjälper dig, då kan vi göra ett hembesök, alternativt att du bokar ett möte på vårt lokala kontor i Haparanda under kontorstid. När vi har fått in din beställning så går vi tillsammans igenom hela beställningen steg för steg så att allt blir rätt. Vi skickar sedan en offert som du kan ta en sista titt på och inget är bildande förrän du har godkänt offerten.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Haparanda

Att arrangera en begravning i Haparanda behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

En viktig del i sorgearbetet är avskedsstunden som en begravning innebär. För oss på Fenix Begravningsbyrå Haparanda är det viktigt att du ska känna dig trygg med att allt under ceremonin och att allt blir som du har tänkt dig. Fundera gärna tillsammans med dina nära och kära vad för inslag man kan ha med som kan sätta en personlig prägel på begravningsceremonin. Ett vanligt inslag är att en solist sjunger en eller flera favoritlåtar under ceremonin eller så spelar man upp dom på spotify.

Det finns inte två begravningar som är lika eftersom alla vill ha det på olika sätt. En del familjer vill ha stora begravningar där man samlar alla som kände den avlidne medan andra vill samlas i all enkelhet med den närmaste familjen. Ingetdera är varken rätt eller fel, viktigaste i dessa sammanhang är att det känns rätt för dig och din familj.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Haparanda behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Haparanda

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning