Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Skarpnäcks Gård

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå, en modern begravningsbyrå i Skarpnäcks Gård. Hos oss får du hjälp med att planera en vacker och personlig begravningsceremoni där den avlidnes liv står i centrum. Vi kan även stå till tjänst med bouppteckning eller annat som rör det juridiska i samband med ett dödsfall. Vi hjälper dig med precis så mycket eller så lite du vill, det är alltid du som avgör.

En begravningsceremoni kan genomföras på flera olika sätt - enligt olika religiösa ceremonier eller borgerliga utan fasta regler. I Sverige är det ca 75% av begravningar som sker enligt Svenska Kyrkans ordning eller en borgerlig ordning. Vi arrangerar alla typer av begravningar, kyrkliga begravningar ledda av en präst, borgerliga med valfri officiant eller en ceremoni enligt annan religions ordning.

Fenix begravningsbyrå i Skarpnäcks Gård

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

På Fenix begravningar är personlig rådgivning kostnadsfri när du planerar en begravningsceremoni. Det är många beslut som ska tas när man ska anordna en begravning. Därför kan det vara skönt och tryggt att vända sig till någon som vet vad som behöver göras i en svår stund som denna.

Det finns flera sätt att planera en begravning. Du kan sitta hemma i lugn och ro med familjen och titta igenom alla alternativ steg för steg i vårt planeringsverktyg och boka. Vill du hellre diskutera personligen med oss gör vi gärna ett hembesök. Det går också bra att planera allt via telefon med någon av våra rådgivare som guidar dig.

När vi har fått in bokningen ringer vi upp dig och går igenom allt steg för steg för att allt blir rätt. Sedan skickar vi en offert och ingenting är bindande förrän du har godkänt offerten.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Skarpnäcks Gård

Att arrangera en begravning i Skarpnäcks Gård behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Du som anhörig vet bäst vad som är personligt och unikt med den avlidne. Finns det något särskilt du vill ha med så säg till så gör vi vad vi kan för att uppfylla din önskan. Det krävs samarbete och en förståelse för att begravningen ska bli så personlig som möjligt. Det kanske är någon speciell musik som den avlidne tyckte om, som du vill att en sångare framför eller som ska spelas upp via en CD-spelare.

En begravning kan se ut på många olika sätt. En del vill ha en enkel och stillsam minnesstund tillsammans med familjen utan någon ceremoni medan andra vill ha en påkostad begravning med många gäster. Det finns oändligt många sätt att hedra den avlidne på och inget är rätt eller fel, så länge det är respektfullt. Det som känns rätt är alltid rätt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Skarpnäcks Gård behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Skarpnäcks Gård

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning