Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Farsta

Varmt välkommen till Fenix begravning i Farsta. Hos oss får du allt det stöd du kan tänkas behöva, när en älskad familjemedlem har gått bort. Med värme och omtanke hjälper vi dig att ordna en finstämd begravning precis så som du vill ha den.

Att arrangera en begravning är en hedrande uppgift. Det är mycket att tänka på, och vår uppgift är att vara ett stöd till er anhöriga i en svår stund, och att underlätta planeringen så mycket som möjligt. Vi kan också hjälpa till med allt det juridiska, om ni så önskar.

Fenix begravningsbyrå i Farsta

Fenix begravningsbyrå

Planering av begravningen

Hos Fenix begravningsbyrå i Farsta är rådgivning alltid kostnadsfri. När du kontaktar oss får du en personlig kontakt som hjälper dig igenom alla beslut som måste fattas. Som ett extra stöd kan vår representant också närvara vid ceremonin, för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Finns det en sista vilja nedtecknad så underlättas planeringen betydligt. Annars är det bra om ni i familjen pratar igenom hur ni vill ha det innan kontaktar oss. Vill ni ha en jordbegravning eller kremering? Kyrklig eller borgerlig begravning?

Du kan göra all planering med hjälp av vår begravningsrådgivare via telefon. Till din hjälp finns också ett planeringsverktyg på vår hemsida, där du i lugn och ro kan gå igenom alla alternativ. Vill du hellre ha personlig kontakt, går det självklart bra att besöka oss på vårt kontor på Linnégatan. Alternativt kommer vi och besöker dig i hemmet.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Farsta

Att ordna en begravning i Farsta behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

Känner du att du skulle vilja ha med lite ovanligare inslag i begravningsceremonin, så tveka inte att ta upp det med oss. Många vill idag göra begravningen så personlig som möjligt, och de flesta tabun är borta sedan länge. Vi har till exempel sett kistor fulla med barnteckningar, en sandstrand som byggts upp runt kistan, och en man som begravdes i samma kökssoffa han en gång föddes i. Dina önskemål är viktiga, och så länge det görs av respekt för den avlidne finns det inget som är rätt eller fel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Farsta behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Farsta

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning