Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 428 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Farsta

Varmt välkommen till Fenix begravning i Farsta. Hos oss får du allt det stöd du kan tänkas behöva, när en älskad familjemedlem har gått bort. Med värme och omtanke hjälper vi dig att ordna en finstämd begravning precis så som du vill ha den.

Att arrangera en begravning är en hedrande uppgift. Det är mycket att tänka på, och vår uppgift är att vara ett stöd till er anhöriga i en svår stund, och att underlätta planeringen så mycket som möjligt. Vi kan också hjälpa till med allt det juridiska, om ni så önskar.

Fenix begravningsbyrå i Farsta

Fenix begravningsbyrå

Planering av begravningen

Hos Fenix begravningsbyrå i Farsta är rådgivning alltid kostnadsfri. När du kontaktar oss får du en personlig kontakt som hjälper dig igenom alla beslut som måste fattas. Som ett extra stöd kan vår representant också närvara vid ceremonin, för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Finns det en sista vilja nedtecknad så underlättas planeringen betydligt. Annars är det bra om ni i familjen pratar igenom hur ni vill ha det innan kontaktar oss. Vill ni ha en jordbegravning eller kremering? Kyrklig eller borgerlig begravning?

Du kan göra all planering med hjälp av vår begravningsrådgivare via telefon. Till din hjälp finns också ett planeringsverktyg på vår hemsida, där du i lugn och ro kan gå igenom alla alternativ. Vill du hellre ha personlig kontakt, går det självklart bra att besöka oss på vårt kontor på Linnégatan. Alternativt kommer vi och besöker dig i hemmet.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Farsta

Att ordna en begravning i Farsta behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Särskilda önskemål

Känner du att du skulle vilja ha med lite ovanligare inslag i begravningsceremonin, så tveka inte att ta upp det med oss. Många vill idag göra begravningen så personlig som möjligt, och de flesta tabun är borta sedan länge. Vi har till exempel sett kistor fulla med barnteckningar, en sandstrand som byggts upp runt kistan, och en man som begravdes i samma kökssoffa han en gång föddes i. Dina önskemål är viktiga, och så länge det görs av respekt för den avlidne finns det inget som är rätt eller fel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Farsta behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Farsta

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning