Susanne Hindemith - Fenix begravning

Susanne Hindemith

Begravningsrådgivare
Din personliga begravningsguide hos Fenix
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Inledande rådgivning med din personliga begravningsrådgivare är kostnadsfritt
Språk: Svenska, engelska

Om Susanne

Bakgrund

Jag har mitt ursprung i den skånska myllan och är sedan 24 år tillbaka bosatt i Helsingborg/RÅÅ. Jag arbetar även som coach på Arbetsmarknadsförvaltningen och har arbetat med att stötta människor under hela mitt yrkessamma liv. Jag har en humanistisk livsåskåding och ser alltid möjligheter förbi alla hinder.

Tips Fenix begravningTips

När man mister någon närstående underlättar det om någon annan tar ansvar för de praktiska delarna inför ett sista farväl. Tillsammans med Er går jag igenom era önskemål och uträttar dem för att det ska bli så fint och bra som möjligt.

FAQ Fenix begravningFråga

Eftersom jag alltid har haft förmånen att arbeta med människor kändes det naturligt för mig att även finnas till hands för människor i sorg. Allt för att kunna underlätta för närstående och vänner.

Att kunna stötta och underlätta för människor i sorg, samt att göra allt jag kan för att det ska gå så smidigt som möjligt när man har mist någon närstående. 

Att kunna möta och bemöta människor som befinner sig på olika plan i livet. Denna erfarenheten har jag fått genom mitt arbete inom socialtarbete de senaste 30 åren.

Boka rådgivning med Susanne

Behöver du hjälp med en begravning?
Vi finns över hela landet och kan nås dygnet runt

Ring oss: 020-82 82 82