Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Bagarmossen

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Bagarmossen, en modern begravningsbyrå där du möts av värme och omtanke. Vi lägger stor vikt på att du ska känna dig trygg i planeringen av begravningen och vi ger dig all den hjälp du behöver, utan att du behöver känna dig stressad.

Vi ordnar med en vacker begravning så som du vill ha den, oavsett om du vill ha en kyrklig begravning enligt Svenska Kyrkans ordning - eller enligt annan religion. Vi på Fenix begravning i Bagarmossen har också stor erfarenhet av att ordna borgerliga begravningar.

Vår huvudsakliga uppgift är att vara ett stöd för dig som är anhörig, och att underlätta planeringen av ceremonin. Vi hjälper gärna till med allt det praktiska och kan också bistå med bouppteckning och annan juridik.

Fenix begravningsbyrå i Bagarmossen

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Bagarmossen

Det kan vara skönt och tryggt att vända sig till någon som kan och vet vad som måste ordnas. Hos oss får du personlig rådgivning kostnadsfritt, du får råd och hjälp att lösa alla praktiska och juridiska frågor kring en begravning.

Det finns flera tillvägagångssätt när du planerar en ceremoni hos oss. Du kan boka allt per telefon med en erfaren och kunnig rådgivare som svarar på dina frågor och leder dig genom processen steg för steg.

Ibland kan det kännas bättre att planera begravningen med sin familj och titta på alla priser och alternativ tillsammans. Då kan man använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida, där allt är upplagt steg för steg. Skulle det kännas bättre att planera tillsammans med någon fysisk person som du kan ställa frågor till och som hjälper dig med planeringen, då kan någon av oss komma hem till dig.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Bagarmossen

Att arrangera en begravning i Bagarmossen behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

Det finns inga dumma frågor. Vill du ha något särskilt inslag i begravningen så var inte rädd att ta upp det med oss. De flesta vill ju att begravningen ska bli så respektfull, vacker och personlig som möjligt – och då är det bara ni anhöriga som vet hur man bäst kan uppnå just detta.

Inga önskemål är fel, så länge det bara görs av respekt för den avlidne. Minnesstunder har hållits på golfbanor och båtar, och enastående miljöer har ibland skapats runt kistan för att knyta an till vem den avlidne var i livet.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Bagarmossen behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Bagarmossen

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning