Samarbete Ösmo Villaägareförening och Fenix Family

Samarbete Ösmo Villaägareförening och Fenix Family

Klicka nedan för att sätta ditt betyg
4.5/5.0 på 2 betyg

Fenix erbjuder trygghet i vardagen genom juridiska tjänster inom familjejuridik. Vi finns till hands i livets alla skeden via empatiska medarbetare med smarta digitala tjänster. Genom att vara förberedd och insatt undviker du att senare bli utsatt.

Vi presenterar nu ett samarbete med Ösmo Villaägareförening, där vi stärker vårt gemensamma mål om att bidra till att skapa trygghet. Det är viktigt att inte bara arbeta aktivt med tryggheten i villaområdet, utan även i hushållen.

Erbjudande för dig som är medlem i Ösmo Villaägareförening

Vi rekommenderar att du först bokar en kostnadsfri juridisk analys, även om du i dagsläget inte har ett behov, för att säkerhetsställa att du har allt under kontroll.

Som medlem i Ösmo Villaägareförening har du tillgång till kostnadsfri juridisk analys (värde 950SEK). 

Direktnummer: 010-551 7827

E-post: partnerships@fenixfamily.se

Utöver det får du som medlem hjälp med familjejuridik och begravningar till ett reducerat pris. Kontakta Ösmo Villaägareförening för att veta mer eller ring oss så berättar vi om just ditt erbjudande.

Om Fenix Family

Fenix Family är den snabbast växande digitala uppstickaren i Sverige inom begravning; och juridik. Företaget finns förutom i Sverige också i Storbritannien. Vi utvecklar tekniken, marknadsför tjänsterna och hanterar kundvården. Genom att använda en outsourcad modell med partners och frilansare som levererar de faktiska tjänsterna med hjälp av vår teknik är vi ett modernt och kundvänligt varumärke.

Om Ösmo Villaägareförening:

Ösmo Villaägareförening är en ideell förening bestående av ca. 600 hushåll. Föreningen arbetar  med att öka tryggheten och minska brottsligheten i Ösmo genom aktiv grannsamverkan. Att de boende samarbetar, stödjer och hjälper varandra är en grundtanke i Ösmo Villaägareförenings trygghetsskapande verksamhet.