Västmanlands sjukhus Västerås

3.6 i snittbetyg (5 st)

Beskrivning

Aktiv:

Ja

Adress:

Västmanlands sjukhus Västerås

Postnummer:

Okänt

Område:

Västerås

Typ:

Okänt

Byggnadsår:

Okänt

Kapacitet:

Okänt

Bårhus i Västmanland.

Omdömen

Omdömen från Google

3.6 i snittbetyg (5 st)
Inga Nilsson, 2019-01-24

"Vi var inne med vår son med akut magsmärta. Super trevlig bemötande och väldigt professionella alla som vi fick möta där. Dom ville verkligen inte släppa hem oss innan allt det farliga var utesluten. En extra ros till Jonas Nordin som tog blodprovet på vår 4 åring- han kom en extra vända tillbaka för att ge en fin diplom för modighet till vår son och bara för att se hur vi mådde. Super fint att i all stress och med tanken hur obemannade dom på sjukhuset kan vara, att man ändå hittar tid för att göra en sånt snällt grej. Uppskattades verkligen! Tack till er alla som jobbar där som tar hand om oss! 🌼"

Dojan Nilsson, 2019-04-09

"Byggnationer nu drar ner betyget..."

Per Larsson, 2019-02-22

"Trevligt bemötande, hjälpsamma och proffesionella medarbetare."

Abd malk, 2019-04-28

"The most useless hospital I ever went to Emergency took 5 hours until the doctor came and the staff is not helpful I don't recommend the hospital for you. Det mest värdelösa sjukhuset jag någonsin gick till Nödfall tog 5 timmar tills doktorn kom och personalen är inte till hjälp Jag rekommenderar inte sjukhuset för dig"

Peter Bäckström, 2018-12-27

"Svårt att hitta specifika avdelningar på den interaktiva karta som finns på deras hemsida. Försökte lokalisera stroke-avdelningen tex, onödigt krångligt. Borde kunna göras bättre."

Karta

Platser i närheten

Tomas kyrkan
Tomasgården
Viksängs kyrkan Arken
Viksängs kyrkan