Sjukhuset i Hässleholm

3.5 i snittbetyg (5 st)

Foto: A Google User

Beskrivning

Aktiv:

Ja

Adress:

Esplanadgatan

Index:

Okänt

Område:

Hässleholm

Typ:

Okänt

Byggnadsår:

Okänt

Kapacitet:

Okänt

Bårhus i Skåne.

Omdömen

Omdömen från Google

3.5 i snittbetyg (5 st)
Lars Ek, 2019-01-16

"Tänk om alla service yrkan hade samma vänliga bemötande som jag har upplevt från Ortopedmottagningen/avdelningen när jag nu i höst genomgått mina båda höftledsoperationer! Jag har bara Bra att säga om alla yrkesgrupper man stöter på!! Ni kan vara stolta och fortsätt så! Man känner sig så väl omhändertagen Så sträck på er allt ifrån Läkare Magnus Sköterska Helen o övriga! Skickar en lite fikapeng😉 Vi ses😀 P.s. Jag har mer som behöver bytas ut 😉 Kram Lasse Ek"

Bertil Kjönsberg, 2019-04-03

"Har mestadels varit på dialysen, och nere på sjukgymnatiken. Även foajén har jag besökt ett antal gånger. Trivs bra med personalen. Det har varit rent och snyggt, där jag har varit. Gillar sjukhuset faktiskt. - inte för stort, och inte för litet. - Precis lagom."

Christina Nilsson, 2019-02-18

"Tack all underbar personal på Rehab medicin. Ambulansvägen 14."

Margareta Hjert, 2018-07-05

"Medicinmottagningen! Omöjlig telefonkö, vimsigt mottagande väldigt ogenomtänkt behandling av patienten. Pengar går först!"

Björgvinsson M, 2018-02-28

"Aldrig träffat så otrevlig personal, Receptionisten på ingång A ljuger och pratar om patient till andra patienter detta under tystnadsplikt! Aldrig mer detta sjukhus fyy säger jag bara hur illa man kan behandla andra sjuka människor!!"

Karta

Platser i närheten

Tyringe församlingshem
Hässleholms församlingshus
Hässleholms kyrka
Hässleholms begravningskapell