Nyköpings lasarett

3.2 i snittbetyg (5 st)

Foto: Robin Andersson

Beskrivning

Aktiv:

Ja

Adress:

Olrogs väg 1

Index:

Okänt

Område:

Nyköping

Typ:

Okänt

Byggnadsår:

Okänt

Kapacitet:

Okänt

Bårhus i Södermanland.

Omdömen

Omdömen från Google

3.2 i snittbetyg (5 st)
Samsung Tab4, 2015-05-22

"Super"

Michelle Bucht, 2019-04-18

"SESAM Mottagning Får man en tid så förväntar man sig inte att sitta och vänta. Hade stressat ihjäl mig för att lämna cellprov, kommer dit, finns ingen i receptionen och väntrummet är så fullt att det inte finns sittplatser. Jag är där 5min innan min tid, 15min efter att min tid skulle ha varit, dvs. när jag skulle ha lämnat lokalen och genomgått behandling. Då kommer det ut en kvinna som ropar upp ett nummer, sa att jag har suttit och väntat och ingen har ropat in mig. Då säger hon att jag ska ta ett nummer och vänta. Jag ser mig omkring i rummet, det skulle ta över 1,5 timme innan hela den skaran med människor som kom innan mig har fått hjälp. Under all kritik och kommer inte gå tillbaka dit. Förstår inte varför ni skickar ut tider när det inte är tidsbokning ni går efter, det är ju drop-in ni håller på med. Så för er som inte kan sitta i timmar och vänta, slösa inte bort ert undersökningstillfälle på den kliniken, boka hos någon annan."

Anne Sanden, 2019-04-06

"Tacksam över goda vården som jag fick här 😍❤️👍 Alla personalen va jätte snälla och hjälpsamma. Ni är i trygga händer om ni hamnar hit.."

Kristoffer Odin, 2018-10-10

"Förlossningen och BB är den bästa jag upplevt. Har fått barn i Örebro, Skövde och Kalmar och ingen av dom kan mätas sig med upplevelsen som Nyköpings ger oss föräldrar. Och ett extra plus för maten som är helt otroligt god."

Therese THORSLUND, 2018-02-06

"Alldeles för lång väntan, och det redan vid anmälan. Ser ni inte lidandet? Det som sen ska göras, åker bara fram och tillbaka mellan v.c och sjukhuset. Men att få agera labbråtta med massa medicinbyten hit och dit, det går utmärkt! Läkarna älskar att skriva pillerrecept. Ta en sån här och gå hem så blir det bra ska du se.... Evidensbaserad vård???? Nej, inte här. LEDSEN OCH BESVIKEN"

Karta

Platser i närheten

Västra kapellet
Västra Kyrkogården
Östra Kyrkogården
Kapellet på Nya kyrkogården