Lasarettet i Motala

3.6 i snittbetyg (5 st)

Beskrivning

Aktiv:

Ja

Adress:

Lasarettsgatan 37

Index:

Okänt

Område:

Motala

Typ:

Okänt

Byggnadsår:

Okänt

Kapacitet:

Okänt

Bårhus i Östergötland.

Omdömen

Omdömen från Google

3.6 i snittbetyg (5 st)
Polsanr1, 2019-01-15

"Förbannat elak (personal) det är ju knappast det här mina skattepengar ska gå till!!! (Varför är du här) för att jag har ont (har du tagit något smärtstillande) nej (gör det så får du komma tillbaka hit om det blir värre) undra om dom ska lägga ner LIM eftersom dom la ner bb. Ingen blir gladare än jag när det här värdelösa sjukhuset blir nedlagt"

christoffer abrahamsson, 2018-11-14

"Bara inkompetenta importläkare som inte klarar av att skriva ett sjukintyg eller veta vilka dagar idioterna själva jobbar.. Står och lovar saker för att sen helt enkelt skita i det! Som tur var så blev det linköping med läkare som har svensk legitimation och där funka det klockrent. Gör allt ni kan för att hålla er borta från motala!"

Ahmed Doori, 2019-04-05

"تحياتي لكم أود الشكوى على طبيب يعمل في فورسنترال ليكورنا وهو الدكتور احمد العراقي الاصل فهو غير جدير ولا يفهم اي شيء في الطب كما انه يغضب على المراجعين بسرعه ولا يتفهم حالة المريض انه غير جدير بهذا المكان"

Johan Berggren, 2018-10-23

"Två besök varav det andra är röntgen på remiss, skyhög feber, kraftig hosta och kraftiga buksmärtor, bad om febernedsättande två gånger första besöket utan att jag fick något. Första besöket varade i 7h, nu andra besöket efter 6h fick jag dropp och febernedsättande. Upplever avdelningen som kraftigt underbemmanande och misskomunikation råder det inga tvivel utom. Mer personal till avdelningen!"

Kristina Sjöberg, 2018-04-11

"Efter att jag väntat ca 6 timmar visar det sig att jag inte var registrerad på någon läkare, men de så att det var ett datorfel. Så jag åkte hem och får börja om från början någon annanstans. (Bäst att ta med matsäck eftersom det blir rubbningar med deabetesen."

Karta

Platser i närheten

Motala griftegård
Motala kyrka
Råssnäskyrkan
Charlottenborgskyrkan