Bergslagssjukhuset

2.5 i snittbetyg (5 st)

Beskrivning

Aktiv:

Ja

Adress:

Floravägen 1

Postnummer:

Okänt

Område:

Fagersta

Typ:

Okänt

Byggnadsår:

Okänt

Kapacitet:

Okänt

Bårhus i Västmanland.

Omdömen

Omdömen från Google

2.5 i snittbetyg (5 st)
Helene Lagerberg, 2018-10-15

"Okunnig, nonchalant, nedvärderande och vet inte vad orden hjälpsam och service minded betyder. Inte heller vad de innebär. Kanske det vore dags att börja ställa krav på personalen. Är det för mycket begärt att de läser patientjournalen?! Utbilda, lär personalen vad lagen och reglerna säger. Arbetsskygga och direkt otrevliga!"

Karl-Åke Jansson, 2018-08-29

"Total katastrof, fruktansvärt vilken dålig telefonpolicy. Gör om och gör rätt. Ert existensberättigande är att ni skall ta emot samtal, boka besök, avboka besök men det omöjligt att komma fram. Har läst på er webbsida när ni har era öppettider och har ringt massor av gånger olika tider, dagar men hamnar i en automatisk telefonsvarare. Blir ombedd att återkomma. Vidrigt dåligt,"

pia wåhlander, 2018-07-08

"Fagersta är nära inom vården de stora fler talet känner varandra både personalen och brukare och jag patienter anhöriga svårt att inte känna någon som är personal oavsett vem av eller hur en nära kontakter således. Jag ett nära och kära kontakt nät rekommenderas till vården vid Bergslag sjukhuset"

Tina Lindgren, 2018-07-27

"Katastrof, inte ens värt att kalla cykelverkstad. För det första så är det idioti att inte bemötas av en person när man ringer. Välj 1 för att boka en tid, svaret kommer; finns inga tider att boka, samtalet avslutas."

Lola, 2018-07-06

"Flera sköterskor är riktigt otrevliga och nedlåtande, och det är svårt att få en riktig läkartid. Går inte heller att lista sig till en läkare."

Karta

Platser i närheten

Västanfors kyrka
Brukskyrkan
Norbergs kyrka
Norbergs kyrkogård