Gäst på begravning?

Här kan du anmäla dig till minnesstunden. Ange namn på den avlidne, ditt namn, din epost, antal personer i ert sällskap och om ni har några speciella önskemål.

Läs mer om att vara en gäst på en begravning

Anmälan till minnesstund

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig som gäst till begravningen. Om du vill beställa blommor med kostnadsfri frakt och garanterad leverans klicka i rutan ”Kontakta mig för hjälp med blombeställning” så ringer vi upp.

Om begravningen saknas i listan så beror det på 1) sista anmälningsdag har passerats 2) att begravningen hanteras av en annan begravningsbyrå. Vid frågor ring oss på 020-82 82 82.

Hur man ger en minnesgåva

En minnesgåva är ett sätt att på ett meningsfullt sätt hedra den döde genom att skänka pengar till välgörande ändamål. Ofta ser man i dödsannonser en uppmaning till släkt och vänner att ge ett bidrag till exempelvis en fond. Fyll i formuläret nedan för att beställa minnesgåva.

Om fonden saknas i listan så kan man skänka pengar på respektive fonds hemsida direkt på nätet. Minnesfonden ifråga ser sedan till att de anhöriga får ett minnesblad som bevis på gåvan. I första hand bör man ange de anhörigas adress till minnesfonden. I de fall där man saknar de anhörigas adress så kan man uppge vår adress:

Fenix begravning AB
klarabergsgatan 35
111 21 Stockholm

Så går det till

1. Klicka på länken nedan
2. Välj rätt välgörenhet
3. Följ instruktionerna – ange anhörigas eller vår adress
4. Minnesfonden skickar gåvobrev till anhöriga
5. Vi vidarebefordrar eventuella gåvobrev till anhöriga*

*när ni uppger vår adress så finns det en risk att den extra ledtiden leder till att gåvobrevet inte kommer fram i tid till begravningen

Lämna gåva via Frii*

*frivilligorganisationernas Insamlingsråd