Victoria Gårder - Fenix begravning

Victoria Gårder

Begravningsrådgivare
Din personliga begravningsguide hos Fenix
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Inledande rådgivning med din personliga begravningsrådgivare är kostnadsfritt
Språk: Svenska, engelska, tyska

Om Victoria

Bakgrund

Jag är född och uppvuxen i Halmstad men bor nu på Ekerö med min man och våra två barn. Meditation och att vara i naturen är självklara val för mig. Innan har jag arbetat som produktionsledare inom reklamfilm och mindfulnessinstruktör. Det har gjort mig till en nyfiken och lyhörd person som gillar att möta människor med omsorg och att allting flyter på fint när det verkligen gäller.

Tips Fenix begravningTips

Allting måste inte bestämmas på en gång. Jag hjälper dig att bena ut vad som är viktigast just nu och håller i allt det praktiska så att du kan känna dig lugn och trygg.

Vad behöver du just nu? Finns det någon som kan stötta dig? Var inte rädd för att be om hjälp – både praktiskt och känslomässigt. De allra flesta hjälper gärna till. Oavsett så finns jag till hands, redo att göra det som behövs.

Vilka intressen hade den avlidna? Vad var viktigt för honom eller henne? Låt det synas. Var inte rädd för att ta ut svängarna – ju personligare begravningen är desto mer minnesvärd blir den.

FAQ Fenix begravningFråga

Döden är livsviktig och det vill jag vara med och verka för. Jag vill också gärna finnas till hands för människor i en situation som kan vara både ovan och utmanande.

Jag får möta och stötta människor i olika familjesituationer och som behöver olika typer av hjälp. Jag får också varje dag möta döden, vilket gör att jag själv blir mer levande och uppskattar allt jag har.

Jag har tidigare arbetat som mindfulnessinstruktör och som produktionsledare inom film. Dessa två erfarenheter gör tillsammans att jag är en god lyssnare men också både noggrann och rask. Det viktigaste är att jag är närvarande i mötet med anhöriga, det tror jag är A och O i det här jobbet.

Boka rådgivning med Victoria

Behöver du hjälp med en begravning?
Vi finns över hela landet och kan nås dygnet runt

Ring oss: 020-82 82 82