Maria Ryber - Fenix begravning

Maria Ryber

Begravningsrådgivare
Din personliga begravningsguide hos Fenix
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Inledande rådgivning med din personliga begravningsrådgivare är kostnadsfritt
Språk: Svenska, Engelska

Om Maria

Bakgrund

Jag bor vid havet strax utanför Höllviken. Jag har över 30 års erfarenhet inom servicebranschen där jag främst arbetat inom flyg, hotell, restaurang och event. Jag har även de senaste 20 åren drivit egna företag inom eventvärlden samt haft butiker i London och på Österlen. Jag har även drivit 2 egna stiftelser och arbetat ideellt med utsatta under många år.

Tips Fenix begravningTips

I sorg kan allt kännas rörigt och overkligt. Jag finns där och guidar genom alla stegen.

Att försöka se till den avlidnes vilja kan vara bra men att även få med de närmast anhörigas önskemål så vi tillsammans kan skapa ett vackert och värdigt avsked som blir bra för alla.

Att vi tillsammans skapar en vacker stund med många element av den avlidnes personlighet och liv. Man kan se en begravning som en hyllning av den avlidnes liv.

FAQ Fenix begravningFråga

Då jag arbetat med event under stora delar av mitt yrkesliv var steget till livets kanske viktigaste inte särskilt långt då jag sökte en djupare mening med mitt yrke.

Att få vara delaktig i att skapa ett vackert avslut och vara den person de anhöriga kan stötta sig mot i en svår tid känns oerhört meningsfullt och fint.

Efter att ha arbetat och mött nya människor dagligen i över 30 års tid har gett mig en enorm erfarenhet och bredd gällande individens behov och denna har jag stor nytta av som begravningsrådgivare.

Boka rådgivning med Maria

Behöver du hjälp med en begravning?
Vi finns över hela landet och kan nås dygnet runt

Ring oss: 020-82 82 82