Madeleine Öhlin - Fenix begravning

Madeleine Öhlin

Begravningsrådgivare
Din personliga begravningsguide hos Fenix
 
Inledande rådgivning med din personliga begravningsrådgivare är kostnadsfritt
Språk: Svenska, Engelska

Om Madeleine

Bakgrund

Jag är bosatt sen några år tillbaka på Tjörn tillsammans med min familj. Kommer ursprungligen från Göteborg Jag har erfarenhet från många branscher och även drivit eget i många år.

Tips Fenix begravningTips

Tillåt dig att att landa i situationen man måste inte ha svar på alla frågor när man tar kontakt med oss. Mitt jobb är att guida dig genom alla steg.

Prata med andra anhöriga för att få en så samlad bild som möjligt kring önskemål. Så att man ger ett värdigt avsked som både tar hänsyn till anhöriga samt den avlidnes vilja.

Det finns så många sätt man kan genomföra en begravning, det viktigaste är att ni utgår från hur ni vill ha det. Låt den vara personlig och spegla den avlidne.

FAQ Fenix begravningFråga

Att få förmånen att underlätta och stötta människor i en svår situation, gör att mitt arbete känns viktigt. Det motiverar mig att veta att min insats hälper någon.

Ett meningsfullt arbete som är otroligt varierande. Där belöningen är att jag får vara med och bidra med min kompetens till att anhöriga kan få ta ett värdigt avsked.

Min bakgrund inom HR gör att jag har erfarenhet av att föra dialoger på flera olika plan och bemöta människor med varierande förutsättningar.

Boka rådgivning med Madeleine

Behöver du hjälp med en begravning?
Vi finns över hela landet och kan nås dygnet runt
Våra linjer är öppna och kan hjälpa dig