Gärd Fors - Fenix begravning

Gärd Fors

Begravningsrådgivare
Din personliga begravningsguide hos Fenix
 
Inledande rådgivning med din personliga begravningsrådgivare är kostnadsfritt
Språk: Svenska, Engelska

Om Gärd

Bakgrund

Jag bor i ett hus på landet utanför Karlskrona med min sambo Janne och vår busiga schäfertik Ricki. Jag har varit egenföretagare så gott som hela mitt liv och då alltid, på olika sätt, arbetat med och för människor. Det har bland annat inneburit att jag utbildat såväl blåljuspersonal som läkare i kommunikation, bemötande, kris- och sorghantering. Såväl professionellt som på fritiden ägnar jag mig främst åt egna och andras skrivna alster som spökskrivare, lektör och författare. Avkopplingen finns huvudsakligen i skogen där jag gärna filosoferar på en stubbe kring livet och döden.

Tips Fenix begravningTips

Stressa inte med alla måsten. Allt behöver inte göras eller beslutas direkt. Du kan vara trygg i att jag guidar dig i de beslut som måste tas.

Förhoppningsvis är det inte så ofta du hamnar i den här situationen så jag förväntar mig inte att du ska känna till allt. Det är bättre att du frågar än undrar. Jag hjälper dig med svaren.

En begravning behöver inte vara strikt och tung. Låt den bli så som den avlidne ville så långt som möjligt och utformas så det känns bra för dig och övriga anhöriga.

FAQ Fenix begravningFråga

För mig är det viktigt att mitt jobb har en mening och att finnas med och bredvid människor under en svår tid är för mig det mest meningsfulla jag kan göra.

Att ge service, att planera och strukturera, att få medverka till ett varmt och vackert avslut och att bara få finnas med under en svår tid.

Från mitt företagarliv är det förmågan att starta, driva, genomföra och avsluta projekt. Från mitt privatliv handlar det mest om att bemöta människor där de just nu befinner sig samt de erfarenheter jag fått då jag själv mist såväl barn, föräldrar som nära vänner.

Boka rådgivning med Gärd

Behöver du hjälp med en begravning?
Vi finns över hela landet och kan nås dygnet runt

Ring oss: 020-82 82 82