Ann Nilsson Ahnstedt - Fenix begravning

Ann Nilsson Ahnstedt

Begravningsrådgivare
Din personliga begravningsguide hos Fenix
 
Inledande rådgivning med din personliga begravningsrådgivare är kostnadsfritt
Språk: Svenska, Engelska

Om Ann

Bakgrund

Jag är en skåning som bor i Stockholm. Jag har en utflugen dotter och spenderar nu min tid med vänner, i naturen, på dansgolvet och på teaterscenen. Jag har jobbat med människor och kommunikation i hela mitt liv. Först som ledare på ett stort internationellt företag och sedan som mindfulnesstränare. Efter egna livserfarenheter med bröstcancer och som överlevare i tsunamin så har jag kommit till en plats där jag bara vill arbeta med att möta andra människor i viktiga och meningsfulla händelser i våra liv. Jag ser fram emot att med omsorg om er och den avlidne göra begravningen så vacker och smidig som möjligt för dig och andra anhöriga.

Tips Fenix begravningTips

Att arrangera en begravning är för de flesta inget som ingår i vardagen. Det kan kännas överväldigande mycket att ta tag i och förstå. Jag kommer att göra allt för att du ska kunna slappna av i att allt är väl omhändertaget och inget missas.

Det finns inget rätt eller fel sätt att göra en begravning. Ni kan följa en religiös ordning eller skapa en helt personlig ceremoni för att hedra den avlidne. Vad är viktigt för dig/andra anhöriga? Hade den avlidne några önskemål? Vad skulle han/hon tyckt om?

Känns det bäst för dig att samtala om begravningen på kvällen eller dagtid? Vill du träffas fysiskt eller över telefon/nätet? Jag är flexibel att arbeta med detta när det passar dig.

FAQ Fenix begravningFråga

Vår existens är ett mysterium och jag är lockad av att möta människor i alla dimensioner av livet; glädje, sorg, ljus och mörker. Det känns meningsfullt för mig. Att arrangera någons begravning känns som ett viktigt hederuppdrag som jag gärna ägnar min tid åt.

Att få möta någon i en svår tid gör mig själv ödmjuk och tacksam varje dag om livets sårbarhet. Vi ska alla möta döden. Att dessutom få se att jag hjälper någon och känna att jag bidrar till att underlätta i en svår situation känns meningsfullt.

Jag är van att möta människor i olika stressande eller utmanande situationer.
Jag är bra på att lyssna in och finna lösningar.
Som projektledare så har man alltid ansvar att allt ska klaffa in i minsta detalj.
Jag har kundens önskningar i fokus.

Boka rådgivning med Ann

Behöver du hjälp med en begravning?
Vi finns över hela landet och kan nås dygnet runt
Våra linjer är öppna och kan hjälpa dig