Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Västerås

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Västerås. Hos oss får du all den hjälp du önskar med att planera och arrangera en vacker och personlig begravningsceremoni. Vi kan också stå till tjänst med allt som rör det juridiska i samband med ett dödsfall.

Fenix begravning i Västerås är ditt stöd om du ska ordna en fin och personlig begravning i och omkring Västerås. Vi samarbetar med alla trossamfund och kan arrangera ceremonier enligt såväl Svenska Kyrkans ordning eller enligt annan religiös ordning. Självklart kan vi också hjälpa dig som vill ha en borgerlig ceremoni.

Fenix begravningsbyrå i Västerås

Fenix begravningsbyrå

Planera begravningsceremonin

Du kan tryggt vända dig till oss på Fenix. Du får kostnadsfri rådgivning av en personlig rådgivare som stöttar under planering och genomförande av ceremonin. Och även om rådgivaren ger tips och förslag längs vägen, är det du själv som avgör hur du vill ha det. Enkelt eller storslaget – det är du som bestämmer. För oss är det viktigare att försöka göra ceremonin så personlig som möjligt.

Det finns flera sätt att planera begravningen. Du kan sköta allt via telefonkontakt med din rådgivare, eller sitta i lugn och ro i hemmet, och planera med hjälp av vårt planeringsverktyg. Men vill du hellre sitta ned och diskutera personligen, så ordnar vi självfallet med ett hembesök.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Västerås

Att arrangera en begravning i Västerås behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

En begravning kan se ut på en mängd olika sätt. Vissa vill hålla den enkel eller kanske helt hoppa över ceremonin, medan andra vill ha många gäster och en exklusiv och påkostad begravning. Vi vill alla hedra våra avlidna anhöriga, men vi har olika sätt att göra det på.

Har du något speciellt önskemål i samband med ceremonin så tveka inte att ta upp det med oss. Vi har sett många ”udda” moment, så var inte rädd att fråga oss! Vi gör allt för att förverkliga idén, så länge det är respektfullt gentemot den avlidne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Västerås behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Västerås

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning