Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Sköndal Stockholm

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Sköndal. Vi hjälper dig att hylla ett liv som varit, genom att berätta den sista och minnesvärda pusselbiten i personens livshistoria. Vi erbjuder hjälp med planeringen och genomförandet, så det blir så skonsamt som möjligt för dig och din familj i denna svåra situation. Vi vill stötta dig och se till att allt det som känns svårt blir lite lättare.

Hos oss på Fenix begravning i Sköndal kan du planera en vacker och personlig begravning precis som du vill ha den. Här får du råd och hjälp med att arrangera en fin begravning enligt kyrkans ordning eller en borgerlig begravning och även ceremonier enligt en andra religioner, om du så önskar.

Fenix begravningsbyrå i Sköndal Stockholm

Fenix begravningsbyrå

Planering av begravningsceremonin

Det är mycket att tänka på inför en begravning. Därför kan det vara skönt att få en hjälpande hand som vägleder och ger dig råd i de beslut som måste fattas. Det finns flera olika sätt att planera en begravning, och hur du än väljer att planera så finns vi ett telefonsamtal bort.

Du kan planera allt direkt här på hemsidan i vårt smidiga planeringsverktyg. Boka allt via telefon tillsammans med en rådgivare som guidar dig eller, om det känns tryggare, så kan vi göra ett hembesök där du kan boka i lugn och ro i din hemmiljö. Du kan också komma till vårt kontor om du känner att det passar dig bäst.

Vi står till tjänst med planering av begravningen, ordna med representant vid ceremonin, köp av kista, blommor, transporter och annons i tidningen men vi kan också hjälpa till med kontakt med präst, bouppteckning och andra saker som uppstår vid en begravning. Vi hjälper till med så lite eller så mycket som du vill.

Några frågor som kan vara bra att ha funderat på innan vi börjar planeringen.

  • Vilken typ av begravning önskas? Kyrklig, borgerlig eller en annan typ av begravning?
  • Var skall begravningen hållas?
  • Ska det vara en kremering eller en jordbegravning?
  • Ska det vara någon speciell musik?
  • Skall det vara en minnesstund efter begravningen?
  • Vilken kyrkogård, gravplats eller minneslund?
Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Sköndal

Att arrangera en begravning i Sköndal behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

Har du några speciella önskemål i planeringen? Det är ni som är specialisterna eftersom ni kände den avlidne i livet. För att få fram känslan av personen vi skapar ceremonin kring och om det ska kännas personligt och äkta krävs både eftertanke och ett öga för detaljer, vilket vi kan skapa tillsammans.

Alla begravningar ser olika ut, då en begravning är en väldig personlig ceremoni. Hur ni än väljer att ta avsked, i all enkelhet med endast med närmaste familjen eller stort där alla ni känner är inbjudna så finns det inget som är rätt eller fel i dessa sammanhang. Det viktigaste är att det känns rätt och personligt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Sköndal behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Sköndal

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning